Babayaga34 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Merhaba dostlar, Windows 11 kullanıyorum ilk defa PC kapatirken boyle bir yazi cikti karşima. PC kapandi biraz bekledim sonra tekrar açtım biraz bekledim normal şekilde oturumu kapatim kapandi bu sorun neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2025
Merhaba dostlar, Windows 11 kullanıyorum ilk defa PC kapatirken boyle bir yazi cikti karşima. PC kapandi biraz bekledim sonra tekrar açtım biraz bekledim normal şekilde oturumu kapatim kapandi bu sorun neden olabilir?
deiksdiag Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Windows'un arka planda çalışan kritik bir sistem işlemidir. Şu görevleri yönetir: Arka plan uygulamalarını kontrol eder Zamanlanmış görevleri yürütür Sistem kapanış sürecini yönetir Artı 0 Eksi
Windows'un arka planda çalışan kritik bir sistem işlemidir. Şu görevleri yönetir: Arka plan uygulamalarını kontrol eder Zamanlanmış görevleri yürütür Sistem kapanış sürecini yönetir
KS KS Babayaga34 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 deiksdiag dedi: Windows'un arka planda çalışan kritik bir sistem işlemidir. Şu görevleri yönetir: Arka plan uygulamalarını kontrol eder Zamanlanmış görevleri yürütür Sistem kapanış sürecini yönetir Genişletmek için tıkla... peki bir zararı varmı ve ya ne yapmak lazım Artı 0 Eksi
deiksdiag dedi: Windows'un arka planda çalışan kritik bir sistem işlemidir. Şu görevleri yönetir: Arka plan uygulamalarını kontrol eder Zamanlanmış görevleri yürütür Sistem kapanış sürecini yönetir Genişletmek için tıkla... peki bir zararı varmı ve ya ne yapmak lazım
deiksdiag Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 Babayaga34 dedi: peki bir zararı varmı ve ya ne yapmak lazım Genişletmek için tıkla... bir zararı yok birşey yapmana gerek yok Artı 0 Eksi
Babayaga34 dedi: peki bir zararı varmı ve ya ne yapmak lazım Genişletmek için tıkla... bir zararı yok birşey yapmana gerek yok
KS KS Babayaga34 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 deiksdiag dedi: bir zararı yok birşey yapmana gerek yok Genişletmek için tıkla... çok teşekürler hocam Artı 0 Eksi
deiksdiag dedi: bir zararı yok birşey yapmana gerek yok Genişletmek için tıkla... çok teşekürler hocam