Furkan Madanoglu
Hectopat
Peki, açamadığım dosyaları kurtarıp formatlasam olmaz mı?
Furkan diye bir klasör var istersen dediğim gibi Windows gezgininden gizli ögeleri aç muhtemelen gözükür. İçeriğini CMD ile de görebilirsin.Peki, açamadığım dosyaları kurtarıp formatlasam olmaz mı?
dir D:\FURKAN /a
yaz eğer bildiğin klasörler ve dosyalar varsa kontrol et yoksa buraya at bakayım.bildiğim dosyalar var,dir D:\FURKAN /a bunu yaptığımdaKomut dosyasının içeriğini görmeyi çok isterdim ancak yanlış bir şey yaparsın şimdi boş ver
Furkan diye bir klasör var istersen dediğim gibi Windows gezgininden gizli ögeleri aç muhtemelen gözükür. İçeriğini CMD ile de görebilirsin.dir D:\FURKAN /a
yaz eğer bildiğin klasörler ve dosyalar varsa kontrol et yoksa buraya at bakayım.
Ama dikkat et birisi klasör diğeri kısayol. Aman aman. Klsör ikonu olması lazım gerçi öyle bir ikon da koyabilir. Uzantıları göster de o halde.
Güzel onların senin dosyaların yedekleyebilirsin. Sen bana Windows Gezgininde gizli ögeleri açmayı bilip bilmediğini söylebildiğim dosyalar var,dir D:\FURKAN /a bunu yaptığımda
Bunu kastetmedim ama orada sadece dosyalar gözükür o yüzden oklara basarak gözlemleyebilirsin dosya açma riski olmadan.bunu dedin galiba
flash içi böyleGüzel onların senin dosyaların yedekleyebilirsin. Sen bana Windows Gezgininde gizli ögeleri açmayı bilip bilmediğini söyleFlash'ın içine gir ama o kısayla basma yeter.
Bunu kastetmedim ama orada sadece dosyalar gözükür o yüzden oklara basarak gözlemleyebilirsin dosya açma riski olmadan.
flash içi böyle
Peki ilk önceyine çıkmadı
cd D:\
attrib /d
bir sürü böyle şeyler çıktıPeki ilk önce
cd D:\
ardından
attrib /d
yazabilir misin?
Sen galiba 24H2 kullanıyorsun onda cd komutunda bug varbir sürü böyle şeyler çıktı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.