Çoğunlukla kötü bir DLL yüklenir ve aşırı bellek ve CPU kullanımına neden olur. Bunun sonucun da 'taskhost' hatası meydana gelir, internetde çeşitli çözüm yolları mevcut bakabilirsin kopyala yapıştır konu yapmayalım.Merhaba, bu Windows yazılımı bilgisayar açılınca 15 dk sonra devreye giriyor ve %50 kullanıma ulaşıyor. Bu sorunu internette araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 565794
Kötü bir .dll dosyasından kastınız nedir? Ayrıca bu bir hata da değildir. .dll uzantılı dosyaların listesini kontrol etmektedir. Sistemin bir hizmeti olduğu için eğer kullanılan donanımlar yetersiz kalırsa CPU kullanımında artışlar olabilir.Çoğunlukla kötü bir DLL yüklenir ve aşırı bellek ve CPU kullanımına neden olur. Bunun sonucun da 'taskhost' hatası meydana gelir, internetde çeşitli çözüm yolları mevcut bakabilirsin kopyala yapıştır konu yapmayalım.
Donanımınız ile alakalı bir sorun olabilirdi. Neden direkt format attınız ki? Sisteminizi belirtmeyi unutmuşsunuz.Sorunun çözümünü bulamadım. Bende format atarak sorunu çözdüm. Teşekkürler!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.