Görev yöneticisi silinmiş, komut istemine SFC /scannow yazın ve bitmesini bekleyin, sistem dosyaları hasarlı.
Virüs yada ransomware görev yöneticisini silmiş olabilir
Yazılacak komutlar : (Yeniden başlatıp tekrar çalıştırın hepsini)
Görev yöneticisi silinmiş, komut istemine SFC /scannow yazın ve bitmesini bekleyin, sistem dosyaları hasarlı.
Virüs yada ransomware görev yöneticisini silmiş olabilir
Yazılacak komutlar : (Yeniden başlatıp tekrar çalıştırın hepsini)
Görev yöneticisi mi silinmiş? Arkadaşlar şöyle diyeyim, zulasetup.exe yi'de bulamamıştı bilgisayar ben donduğu zaman görev yöneticisini galiba açmaya çalışmıştım ve onun üzerine bu yazı çıktı konuda SS gönderdiğim. Bundan önce de Steam'dan Zula indirdim, steamservice.exe yi bulamıyordu ama girdiğimde dosyalarda vardı steamservice.exe, ne bozuldu bilgisayarda tam olarak bilmiyorum. Neden oldu onu da bilmiyorum, nasıl düzelecek onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bu arada ekrana yine aynı yazı geldi görev yöneticisi açmaya çalıştım.
Kayıt defterinde bir şeyi değiştim o da yüklenecek yer. Ne deniyor bilmiyorum, C'ye yüklenmesi yerine e ye yani USB'ye yüklenmesi için değiştim bir şeyler. Ama sorun olmamıştı.
Görev yöneticisi mi silinmiş? Arkadaşlar şöyle diyeyim, zulasetup.exe Ti'de bulamamıştı bilgisayar ben donduğu zaman görev yöneticisini galiba açmaya çalışmıştım ve onun üzerine bu yazı çıktı konuda SS gönderdiğim. Bundan önce de Steam'dan Zula indirdim, steamservice.exe yi bulamıyordu ama girdiğimde dosyalarda vardı steamservice.exe, ne bozuldu bilgisayarda tam olarak bilmiyorum. Neden oldu onu da bilmiyorum, nasıl düzelecek onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bu arada ekrana yine aynı yazı geldi görev yöneticisi açmaya çalıştım.