Tat marka hardalın tadı normal mi?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, daha önce pek hardal yememiş biri olarak hardal alayım dedim. Markete baktığımda Tat marka hardal indirimdeydi, iyi markadır diye aldım. Tavsiye edilen tüketim tarihinin geçmesine daha 5 ayı var ancak hardalın tadında bir gariplik var gibi geldi bana, normalde hardal tüketmeyen biriyim o yüzden anlamadım. Tadı böyle fazla ekşimsi ve yedikten sonra ağızda acımtırak, hoş olmayan bir tat bırakıyor ve normal ketçap mayonez sosları gibi yapışkan değil, kaşıktan kayıp gidiyor. Bu tat ve kıvam normal midir?

Tat marka hardal, hardal soslar arasında pek iyi bir seviyede değil. Eğer acı olmayan hardal istiyorsan Heinz Mild Hardal'a bakabilirsin çünkü Amerikan tipi hardal yapıyorlar ve bu tür daha hafif. Gerçek hardal tatmak istiyorsan da Maille'nin Dijon Hardalına bakabilirsin fakat bu hardal taneli ve acıdır. Ketçap tarzı bir şey arıyorsan da direkt ballı hardal alabilirsin ama anladığım kadarıyla hardal pek senlik değil.

Tat marka hardal, hardal soslar arasında pek iyi bir seviyede değil. Eğer acı olmayan hardal istiyorsan Heinz Mild Hardal'a bakabilirsin çünkü Amerikan tipi hardal yapıyorlar ve bu tür daha hafif. Gerçek hardal tatmak istiyorsan da Maille'nin Dijon Hardalına bakabilirsin fakat bu hardal taneli ve acıdır. Ketçap tarzı bir şey arıyorsan da direkt ballı hardal alabilirsin ama anladığım kadarıyla hardal pek senlik değil.

Baktığım markette Heinz marka yoktu, yoksa ben genelde Heinz marka sosları tercih ediyorum. Bu bitince Heinz'a bakayım o zaman. Bu akşam bal katarak deneyeceğim bir de. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı