abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 27 Nisan 2021 #31 "PHANTOM" dedi: Bende var ama ailemi bilmiyorum koronayız büyük ihtimal kısa sürede gidip test yaptıracağız. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi büyük ihtimalle korona olabilirsiniz son zamanlarda görüştüğünüz kişilere de haber verin ne olur ne olmaz.
"PHANTOM" dedi: Bende var ama ailemi bilmiyorum koronayız büyük ihtimal kısa sürede gidip test yaptıracağız. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi büyük ihtimalle korona olabilirsiniz son zamanlarda görüştüğünüz kişilere de haber verin ne olur ne olmaz.
atacan57 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #32 "PHANTOM" dedi: Hayır sadece tat ve koku alamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Seyrek belirtiler arasında tat ve koku alamama var. Bana göre şu an sorun yok.
"PHANTOM" dedi: Hayır sadece tat ve koku alamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Seyrek belirtiler arasında tat ve koku alamama var. Bana göre şu an sorun yok.