LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 18 Ocak 2023 #11 Türkçeye çok benzer zaten. Türkçe bilen bir kişi bunları da anlar.
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 716 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2023 #12 Hoş gelişler ola dedi: Tatar Türkçesi dersiniz mi vardı? Ne okudunuz? Genişletmek için tıkla... Edebiyat, hala okuyorum. 1. Sınıfta seçmeli olarak alabilirsiniz. İki dönemi de 57' ile geçmişim.
Hoş gelişler ola dedi: Tatar Türkçesi dersiniz mi vardı? Ne okudunuz? Genişletmek için tıkla... Edebiyat, hala okuyorum. 1. Sınıfta seçmeli olarak alabilirsiniz. İki dönemi de 57' ile geçmişim.
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 490 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #13 Yazıdan okurken anlaşılıyor da bunlar yüzüme söylense sadece bakarım.
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 716 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2023 #14 LynxC dedi: Türkçeye çok benzer zaten. Türkçe bilen bir kişi bunları da anlar. Genişletmek için tıkla... Bu bizim alfabemize transkribe edilmiş metin. Orijinalini görürseniz çok zor olduğunu anlayacaksınız.
LynxC dedi: Türkçeye çok benzer zaten. Türkçe bilen bir kişi bunları da anlar. Genişletmek için tıkla... Bu bizim alfabemize transkribe edilmiş metin. Orijinalini görürseniz çok zor olduğunu anlayacaksınız.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 18 Ocak 2023 #15 hyg dedi: Yazıdan okurken anlaşılıyor da bunlar yüzüme söylense sadece bakarım. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl yazılışlarından anlamanız daha zor. Birisi böyle konuşsa gayet iyi anlarsınız. Şükrücan Akbulut dedi: Edebiyat, hala okuyorum. 1. Sınıfta seçmeli olarak alabilirsiniz. İki dönemi de 57' ile geçmişim. Genişletmek için tıkla... Başka hangi Türk dilleri var?
hyg dedi: Yazıdan okurken anlaşılıyor da bunlar yüzüme söylense sadece bakarım. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl yazılışlarından anlamanız daha zor. Birisi böyle konuşsa gayet iyi anlarsınız. Şükrücan Akbulut dedi: Edebiyat, hala okuyorum. 1. Sınıfta seçmeli olarak alabilirsiniz. İki dönemi de 57' ile geçmişim. Genişletmek için tıkla... Başka hangi Türk dilleri var?
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 716 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2023 #16 Hoş gelişler ola dedi: Hocam asıl yazılışlarından anlamanız daha zor. Birisi böyle konuşsa gayet iyi anlarsınız. Başka hangi Türk dilleri var? Genişletmek için tıkla... Hepsi var. Kırgız, Özbek, Tatar, Saha aklınıza gelebilecek her şey.
Hoş gelişler ola dedi: Hocam asıl yazılışlarından anlamanız daha zor. Birisi böyle konuşsa gayet iyi anlarsınız. Başka hangi Türk dilleri var? Genişletmek için tıkla... Hepsi var. Kırgız, Özbek, Tatar, Saha aklınıza gelebilecek her şey.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 18 Ocak 2023 #17 Şükrücan Akbulut dedi: Hepsi var. Kırgız, Özbek, Tatar, Saha aklınıza gelebilecek her şey. Genişletmek için tıkla... Mükemmel! çok şanslısınız!
Şükrücan Akbulut dedi: Hepsi var. Kırgız, Özbek, Tatar, Saha aklınıza gelebilecek her şey. Genişletmek için tıkla... Mükemmel! çok şanslısınız!
Jan Valjan Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #18 Reis sen Tatar misin?
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 716 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2023 #19 Hoş gelişler ola dedi: Mükemmel! çok şanslısınız! Genişletmek için tıkla... Tatar Türkçesiyle mücadale eden herkese başarılar diliyorum. Orijinal metin olarak atın bunları kimse okuyamaz.
Hoş gelişler ola dedi: Mükemmel! çok şanslısınız! Genişletmek için tıkla... Tatar Türkçesiyle mücadale eden herkese başarılar diliyorum. Orijinal metin olarak atın bunları kimse okuyamaz.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 18 Ocak 2023 #20 Jan Valjan dedi: Reis sen Tatar misin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Türk dillerini araştırıyorum. Geçen Yakut Türkçesi için yapmıştım. Şükrücan Akbulut dedi: Tatar Türkçesiyle mücadale eden herkese başarılar diliyorum. Orijinal metin olarak atın bunları kimse okuyamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaşkay veya Şor Türkçesi var mı?
Jan Valjan dedi: Reis sen Tatar misin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Türk dillerini araştırıyorum. Geçen Yakut Türkçesi için yapmıştım. Şükrücan Akbulut dedi: Tatar Türkçesiyle mücadale eden herkese başarılar diliyorum. Orijinal metin olarak atın bunları kimse okuyamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaşkay veya Şor Türkçesi var mı?