Edebiyat, hala okuyorum. 1. Sınıfta seçmeli olarak alabilirsiniz. İki dönemi de 57' ile geçmişim.Tatar Türkçesi dersiniz mi vardı?
Ne okudunuz?
Bu bizim alfabemize transkribe edilmiş metin. Orijinalini görürseniz çok zor olduğunu anlayacaksınız.Türkçeye çok benzer zaten. Türkçe bilen bir kişi bunları da anlar.
Hocam asıl yazılışlarından anlamanız daha zor. Birisi böyle konuşsa gayet iyi anlarsınız.Yazıdan okurken anlaşılıyor da bunlar yüzüme söylense sadece bakarım.
Başka hangi Türk dilleri var?Edebiyat, hala okuyorum. 1. Sınıfta seçmeli olarak alabilirsiniz. İki dönemi de 57' ile geçmişim.
Hepsi var. Kırgız, Özbek, Tatar, Saha aklınıza gelebilecek her şey.Hocam asıl yazılışlarından anlamanız daha zor. Birisi böyle konuşsa gayet iyi anlarsınız.
Başka hangi Türk dilleri var?
Mükemmel! çok şanslısınız!Hepsi var. Kırgız, Özbek, Tatar, Saha aklınıza gelebilecek her şey.
Tatar Türkçesiyle mücadale eden herkese başarılar diliyorum. Orijinal metin olarak atın bunları kimse okuyamaz.Mükemmel! çok şanslısınız!
Yok hocam Türk dillerini araştırıyorum. Geçen Yakut Türkçesi için yapmıştım.Reis sen Tatar misin?
Hocam Kaşkay veya Şor Türkçesi var mı?Tatar Türkçesiyle mücadale eden herkese başarılar diliyorum. Orijinal metin olarak atın bunları kimse okuyamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.