Tatil bitiyor stresi

Okul nakli denenebilir, müdür yardımcısı ile konuşup sınıf değişikliği de yapılabilir. Ortada geleceğin söz konusu ailene durumun ciddiyetini kavraması gerektiğini söyle.

Knk sınıf değiştirmek okey ama bence sakın okul değiştirmeye yeltenme kurulu bir düzenin var sonuçta yeni öğretmenler yeni insanlar yeni bir yer derken daha alişamadan sınav gelicek benim sana tavsiyem dershaneye gidiyorsan ordaki hocalarını can kulağıyla dinle

Sınıf değiştirmek için ne yapmalıyım?

Sınıf değiştirmek için ne yapmalıyım?
Önce aileni ikna edip rehberlige derdinizi anlatin yanında ailen olsun yoksa çok tinlamazlar eğer kabul ederse seni müdür ya da yardımcısı her kim ise yonlendirirler

Selamlar, birkaç gün sonra Ağustosa gireceğiz ve ondan sonra okul açılacak. Fakat her gün stres yapıyorum, yine bunalıma gireceğim günler başlayacak, okul başlayacak diye. Tavsiye verin.
Okula gitmeyebilirsin kökten çözüm (!)

Selamlar, birkaç gün sonra Ağustosa gireceğiz ve ondan sonra okul açılacak. Fakat her gün stres yapıyorum, yine bunalıma gireceğim günler başlayacak, okul başlayacak diye. Tavsiye verin.
Eğer ortamın varsa ileride çok ararsın bu günleri emin ol. Ortamın veya arkadaşın yoksa bilemem. Okul bitti, dostluk bitti gibi oldu benim açımdan. Ayda bir kafeye gidip okey, pişti çevirip dönüyoruz. Yani okulun değerini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…