Okul dışında arkadaşlarım var ama bu sınıfta yok işte. Beden dersinde oynarken, gruplaşırken falan nefret ediyorum bunlardan. Beden eğitiminde sadece gel futbol oyna diyorlar, o da iyi oynadığım için herhalde.Eğer ortamın varsa ileride çok ararsın bu günleri emin ol. Ortamın veya arkadaşın yoksa bilemem. Okul bitti, dostluk bitti gibi oldu benim açımdan. Ayda bir kafeye gidip okey, pişti çevirip dönüyoruz. Yani okulun değerini bil.
Sınıfım değişmezse bunlarla yine anlaşamayacağım, bu da zaten bir ömür gibi geçiyor.Okul başlayacağı gibi bitecek de. Sonraki tatilleri de düşün.
Okul dışında arkadaşlarım var ama bu sınıfta yok işte. Beden dersinde oynarken, gruplaşırken falan nefret ediyorum bunlardan. Beden eğitiminde sadece gel futbol oyna diyorlar, o da iyi oynadığım için herhalde.
Sınıfım değişmezse bunlarla yine anlaşamayacağım, bu da zaten bir ömür gibi geçiyor.
Ortam yok hocam, bir arkadaş yapıyorlar 1 ay arkadaş olup bırakıyorlar ve zaten bunlarla ben uyuşmadığım için ortama giremiyorum işte. Ortama girememem umurumda değil fakat bunlarla gruplaşırken falan sıkıntı çıkıyor.Bulunduğun ortamın tadını çıkarmaya çalış sadece.
Çıkarcı, sıkıntılı elemanlarla ne kaynaşacağım?Keyif almaya bakın hocam. Bizim 12. sınıfta beden dersi yoktu. 11. sınıfta beden dersi gelsin de futbol oynayalım diye gün sayardık. O da yetmezdi arada bir halı saha ayarlardık. Oynadıkça kaynaşıyorsunuz zaten.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Müdüre derdinizi anlatırsanız bence biraz insaflı ise sınıfınızı değiştirir öyle umut ediyorum. Gelişmeleri bekilyoruz hocam.Sınıfımı değiştirmeye gideceğiz, fakat müdürün son sınıfsın bahanesi üretir diye korkuyorum. Doğum günün kutlu olsun bu arada.
8.sınıfım.11. sınzıfta zaten alan seçimi olduğu için.
Sınıflar değişmiyor mu?
8.sınıfım.
Hocam bizim sınıf da çıkarcı sinsi dallamalarla doluydu. Ben herkesi ti'ye aldığım için hep makara yapar geçerdim yani. Ciddiye bile almazdım insanları.Ortam yok hocam, bir arkadaş yapıyorlar 1 ay arkadaş olup bırakıyorlar ve zaten bunlarla ben uyuşmadığım için ortama giremiyorum işte. Ortama girememem umurumda değil fakat bunlarla gruplaşırken falan sıkıntı çıkıyor.
Çıkarcı, sıkıntılı elemanlarla ne kaynaşacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.