Tatil İstekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatil alan biri olarak söylüyorum. Oturun evinizde. Ben 1 hafta istedim. 6 saat dayanamadım. Tatile çıkmak isteyenlere bu uyarım. 2 kez düşünün.

Tatil alan biri olarak söylüyorum. Oturun evinizde. Ben 1 hafta istedim. 6 saat dayanamadım. Tatile çıkmak isteyenlere bu uyarım. 2 kez düşünün.
Uyarı yapmak moderatörlere özgüdür. Bu arkadaşımızı 1 hafta tatile çıkaralım lütfen...

Lütfen tatil ilanlarımızı baltalamaya çalışmayın(!)
Bir daha uyarı yememek için öveyim bari.
Tatil mükemmel. Hizmet 10/10. Tatil istedikten 10 saniye sonra tatildeydim. Tatil hayali bile 10 saniyede kurulamazken 10 saniyede tatile gittim. Kısacası tatilin iyisini Technopat'ta, baklavanın iyisini Gaziantep'te bulursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Övgü dolu sözleriniz için teşekkürler. Memnun kaldığınıza sevindik. Var mı başka denemek isteyen?

Son düzenleme:
Övgü dolu sözleriniz için teşekkürler. Memnun kaldığınıza sevindik. Var mı başka denemek isteyen?
Bence müşterileri direkt tatile çıkarmak yerine 15 dakikalık demo sürüm hediye edin. Eğer memnun kalırlarsa en az 2 hafta verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…