Tatil uzar mı?

Aslında benim tepkim, okulları kapanması tatil olarak görüp hiç uyarılara kulak asmayıp bu salgının yayılmasına az yada çok sebep olmaları. Devlet bile bu tür insanların hakkından gelemedi ve yasak koydu. Kusura kalma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir önlem yok ama övünüp duruyorlar, dünyada en iyi önlem alan biziz, hastanelerimizin durumu iyi diye. Ama en kötü durumda olan biziz.

Hocam devlet napsın? Önlemleri alıyor. Bilinçsiz olan halk. Tedbirsiz dolaşan var ne bileyim 65 üstü sokağa çıkma yasağı gelmesine rağmen çıkıyorlar. Tedbir almayan var. Devlet durumu düzeltmeye çalışıyor.
 
Okulum vizeler iptal sadece final yapacağız dedi. Bazı hocalar vize yerine proje ödevi veririz, internetten kısa sınav yaparız dedi. Akademik takvime göre 15 mayıs derslerin bitişi, 1-12 haziran uygulamalı dersler (deneyler falan), 15-26 haziran ise final sınavları. Normalde Hazirana kalmadan finallerin bittiği okullar bu hale geldi. Mayısı bile çoktan gözden çıkardı herkes.
 
Pek bir önlem yok ama övünüp duruyorlar, dünyada en iyi önlem alan biziz, hastanelerimizin durumu iyi diye. Ama en kötü durumda olan biziz.
Bunu buradan demek size ne kadar kolay geliyor cidden. Bu işte ne kadar emek veren kişi var biliyor musunuz? Kaç günden beri düzgün bir uyku çekmediğimi, kaç kişinin uyumadığını, Her gün nasıl riske girdiğimizi, nasıl hissettiğimizi biliyor musun?
 
İkisi de değilim. Doktorum ben. Arkadaş pek önlem yok demiş. Biliyor musunuz neler yapıyoruz, neler yapılıyor? Birisi boş oturuyormuşuz gibi davranınca sinirleniyorum. Bir sürü insan çalışıyor, siz rahat rahat oturun diye. Kimsenin bu kadar emegi göz ardı etmeye hakkı yok.
@C.A.R.T.E.L
 

Yeni konular

Geri
Yukarı