Tatil uzar mı?

Pek bir önlem yok ama övünüp duruyorlar, dünyada en iyi önlem alan biziz, hastanelerimizin durumu iyi diye. Ama en kötü durumda olan biziz.

Yayılma oranında kötüyüz çünkü halkımız çok sağ olsun umrunda değil ulan fake Facebook açtım herkes buluşak mı yazıyor

Ya o değilde karne işi falan ne olacak?

Ortaöğretim ve altının çok önemli olmadığını düşünüyorum. İşler çok kötüleştirse sınav olmadan direkt bu dönem yapılıp bitmiş kabul edilebilir not verilmeden. Belki EBA üzerinden göstermelik bir sınav da yapabilirler ihtimaller sonsuz.

Ortaöğretim ve altının çok önemli olmadığını düşünüyorum. İşler çok kötüleştirse sınav olmadan direkt bu dönem yapılıp bitmiş kabul edilebilir not verilmeden. Belki EBA üzerinden göstermelik bir sınav da yapabilirler ihtimaller sonsuz.

EBA'da yapamazlar bir ihtimal. Kopya çekerler.

E o zaman millet kopya çeker.😁

Kopya çekilmemesi çok zor online sınavlarda. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bir yerden patlak verir. Sınav yapmaya karar verirlerse kopyayı kabullenmeleri lazım.

Okul tatilinden bahsediyorsan evet uzar, bu dönem okula fiziki olarak gidileceğini sanmıyorum.

İkisi de değilim. Doktorum ben. Arkadaş pek önlem yok demiş. Biliyor musunuz neler yapıyoruz, neler yapılıyor? Birisi boş oturuyormuşuz gibi davranınca sinirleniyorum. Bir sürü insan çalışıyor, siz rahat rahat oturun diye. Kimsenin bu kadar emegi göz ardı etmeye hakkı yok.
@C.A.R.T.E.L
Sakin ol şampiyon :D Burada hiç kimse sağlık çalışanları hakkında bir şey demedi, sen ortaya balıklama atlayıp lafı üstüne çektin. Bizim evde oturmamız rahatsız ediyorsa seni git başka meslek seç, sen doktorsun biz evde oturuyoruz diye bize kızamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaya balıklama mı atlamışım? Çok net bir şekilde önlem yok demiş arkadaş. Sizin evde durmanız beni neden rahatsız etsin ki? Ayrıca lütfen seviyeyi koruyalım. Başka meslek seç falan ayıp oluyor. Bizler halkımız için buradayız.
@C.A.R.T.E.L

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı