Tatildeyken ekran kartı yanar mı?

@monthean fazla tepki gösteriyor ve alıngan davranıyorsun. Muhtemelen yaşın küçük, sana abi tavsiyesi: Hayatta bir şeyleri ya da insanların dediklerini bu kadar takma, hastalık bulursun.

Önceden yanan ekran kartın PSU kaliteli olmadığı için yanmış olabilir. Elektriğin olmadığı yerde risk de olmaz. Alınganlık yapma, iyi sosyaller.

Kasa içinde tozlanmadan vesaire bir şey olur mu diye sordum özür dilerim merakımı gidermek için basit bir soru sorduğum için... Daha önce PSU yanma olayını yaşadığım için elimin altındaki telefondan yazmak istedim, yazmaz olaydım teşekkürler.

Sorun değil sormak serbest
Sorun çıkmaz merak etme.

@monthean fazla tepki gösteriyor ve alıngan davranıyorsun. Muhtemelen yaşın küçük, sana abi tavsiyesi: Hayatta bir şeyleri ya da insanların dediklerini bu kadar takma, hastalık bulursun.

Önceden yanan ekran kartın PSU kaliteli olmadığı için yanmış olabilir. Elektriğin olmadığı yerde risk de olmaz. Alınganlık yapma, iyi sosyaller.
Eyvallah hocam, eyvallah da yaşımın küçük olduğu kanaatine ne sebebiyle vardınız acaba? Bu alınganlık değil. Bu konu içerisindeki arkadaşlar yardımdan çok azarlıyorlar. Benim de böyle insanlara artık tahammülüm kalmadı. Bu şahsiyetler basit bir soruyu büyütüp bu hale getirdiler. Tek başıma 15 gün kafa dinlemek için buraya geldim arkadaşlar çok kibar bir şekilde yardım etti teşekkür ediyorum hepsine.

Eyvallah hocam, eyvallah da yaşımın küçük olduğu kanaatine ne sebebiyle vardınız acaba?
Sadece bir tahmindi, genelde belli bir yaştan sonra takılmıyorsun böyle şeylere. Senin çok tepki gösterdiğini gördüğüm için öyle düşündüm.

Bu konu içerisindeki arkadaşlar yardımdan çok azarlıyorlar.
Forum ortamları genelde bu şekilde, insanlar eğlenmek için yer arıyor. Sen de gülüp geçeceksin. Üzülme ve kafayı takma böyle şeylere. Hadi iyi tatiller.

Sadece bir tahmindi, genelde belli bir yaştan sonra takılmıyorsun böyle şeylere. Senin çok tepki gösterdiğini gördüğüm için öyle düşündüm.
Anladım hocam da hesabı açma tarihi Nisan 2018, embriyoyken açmış olamam herhalde. :D Teşekkür ediyorum güzel nasihatınız için, iyi günler.

Merhabalar şehirdışına sadece 15 günlük bir tatile çıktım. PC'nin PSU'ya bağlanan kablosunu çıkardım herhangi bir yanma durumu olmaması için, fakat diğer kabloları öylecene bıraktım. Ekran kartı kablosu bağlı bir şekilde çalışmadan 16-18 gün bağlı durması herhangi bir sorun yaratır mı? Ekran kartının kablosunu da çıkaracaktım fakat displayport kablosu aşırı zorlamama rağmen çıkmadı. Altında bir düğme varmış ona basılı tutarak çıkarmamız gerektiğini sonradan öğrendim. Umarım zorladığım için karta zarar vermemişimdir. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Ben 15 gün bıraktım güç kablosu bağlı değildi, hiç bir sıkıntı olmadı.

Hocam kolay alınmadığını siz de biliyorsunuz neden benim endişemi yargılıyorsunuz anlamadım. Sadece siz de değil diğer forum üyeleri sanki yeni, bir şey bilmeyen biriymişim gibi gülüp endişemi sorguluyorlar. Vallahi garipsiniz yahu yardım edin geçin 2-3 sene önce böyle değildi forum. Konu açmak çok zor bir şey değil, tatilimin 8. gününde aklıma geldi kafamda soru işareti kalmasın diye sorayım dedim bu sizi niye geriyor anlamıyorum gerçekten.

Hocam eyvallah endişelenin ama orta derece bir PSU'ya sahipseniz siz gittiğinizde Full açık olsa bile yanma ihtimali pek yok bunu sizde biliyorsunuz. Ek olarak bu kadar sakınmayın dememin sebebi en sonunda bu kadar sakınmanızdan dolayı PC'ye yanlış bir şey yaparsınız gibi olaylardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı