Tatildeyken ekran kartı yanar mı?

@monthean fazla tepki gösteriyor ve alıngan davranıyorsun. Muhtemelen yaşın küçük, sana abi tavsiyesi: Hayatta bir şeyleri ya da insanların dediklerini bu kadar takma, hastalık bulursun.

Önceden yanan ekran kartın PSU kaliteli olmadığı için yanmış olabilir. Elektriğin olmadığı yerde risk de olmaz. Alınganlık yapma, iyi sosyaller.

Sorun değil sormak serbest
Sorun çıkmaz merak etme.

Eyvallah hocam, eyvallah da yaşımın küçük olduğu kanaatine ne sebebiyle vardınız acaba? Bu alınganlık değil. Bu konu içerisindeki arkadaşlar yardımdan çok azarlıyorlar. Benim de böyle insanlara artık tahammülüm kalmadı. Bu şahsiyetler basit bir soruyu büyütüp bu hale getirdiler. Tek başıma 15 gün kafa dinlemek için buraya geldim arkadaşlar çok kibar bir şekilde yardım etti teşekkür ediyorum hepsine.

Eyvallah hocam, eyvallah da yaşımın küçük olduğu kanaatine ne sebebiyle vardınız acaba?
Sadece bir tahmindi, genelde belli bir yaştan sonra takılmıyorsun böyle şeylere. Senin çok tepki gösterdiğini gördüğüm için öyle düşündüm.

Bu konu içerisindeki arkadaşlar yardımdan çok azarlıyorlar.
Forum ortamları genelde bu şekilde, insanlar eğlenmek için yer arıyor. Sen de gülüp geçeceksin. Üzülme ve kafayı takma böyle şeylere. Hadi iyi tatiller.

Ben 15 gün bıraktım güç kablosu bağlı değildi, hiç bir sıkıntı olmadı.

Hocam eyvallah endişelenin ama orta derece bir PSU'ya sahipseniz siz gittiğinizde Full açık olsa bile yanma ihtimali pek yok bunu sizde biliyorsunuz. Ek olarak bu kadar sakınmayın dememin sebebi en sonunda bu kadar sakınmanızdan dolayı PC'ye yanlış bir şey yaparsınız gibi olaylardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…