Taü iktisat mı YTÜ iktisat mı?

Prince Of Dorne

Decapat
Daha fazla  
12'ye gidiyorum şu an ve kendime hedef belirlemeye çalışıyorum. İktisat okumayı düşünüyorum ve aklımda bu iki üniversite var sizce hangisi daha iyi? Daha iyiden kastım hem verdiği eğitim hem üniversite ortamı ve en önemlisi işe alınırken hangisi daha avantajlı olur?

12'ye gidiyorum şu an ve kendime hedef belirlemeye çalışıyorum. İktisat okumayı düşünüyorum ve aklımda bu iki üniversite var sizce hangisi daha iyi? Daha iyiden kastım hem verdiği eğitim hem üniversite ortamı ve en önemlisi işe alınırken hangisi daha avantajlı olur?

Türk alman iş bulma endeksinde en iyi üniversite, fakat hazırlığı Türkiye'nin tartışılmayacak derecede en zor hazırlık eğitimini veriyor. Neredeyse tek yılda bitiren yok.
Almanca'yı halledebilirsen YTÜ bir seçenek olamaz bence. Alır başını gidersin oluşturacağın networkle.

Neredeyse tek yılda bitiren yok.
@Prince Of Dorne İkisini kıyaslayacak bilgiye sahip değilim ancak arkadaşım TAU iktisat kazanıp Almanca hazırlığı 2 yılda geçememiş, Marmara Üniversitesi İktisat (Almanca)'ya yatay geçiş yapmak zorunda kalmıştı. Akademik başarısı yüksek, daha düzenli çalışan bir tanıdığımızın çocuğu da hazırlığı geçmekte zorlandığını iletmişti.

@Prince Of Dorne İkisini kıyaslayacak bilgiye sahip değilim ancak arkadaşım TAU iktisat kazanıp Almanca hazırlığı 2 yılda geçememiş, Marmara Üniversitesi İktisat (Almanca)'ya yatay geçiş yapmak zorunda kalmıştı. Akademik başarısı yüksek, daha düzenli çalışan bir tanıdığımızın çocuğu da hazırlığı geçmekte zorlandığını iletmişti.

İnsanlık dışı zorlukta ya Türk almanın hazırlığı, arkadaşım bu yıl girdi her gün ağlıyor yatay geçiş diye. Dediğim gibi onu halledebilirseniz devamı gelir bölüm dersleri zorlamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı