Tavana bulut LED döşemek

darklight1925

Centipat
Daha fazla  
Merhaba tavana RGB LED üstüne pamuk döşemek istiyorum çevremde çok böceklerin deniyor ama yapan insanların videolarında hiç göremedim. Böceklerle vb uzun sürede özel bir sprey ilaç vb var mı yapan birisi? Varsa + eksileri neler acaba?

Dosya Ekleri

• H07139effcc794460a5db292e11b33cffP.jpg_720x720q50.jpg
    H07139effcc794460a5db292e11b33cffP.jpg_720x720q50.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba tavana RGB LED üstüne pamuk döşemek istiyorum çevremde çok böceklerin deniyor ama yapan insanların videolarında hiç göremedim. Böceklerle vb uzun sürede özel bir sprey ilaç vb var mı yapan birisi? Varsa + eksileri neler acaba?
İzlediğin insanların videoları 7/24/365 mü? Hayır, anlık videolar.
Bu sadece görüntüsü için kısa süreli uygulama; telefon ekranlarında gördüğünüz 3 saniyelik dopamin tetikleyici saçma şeylerden biri. herhangi bir kimyasal ilaç spreyi kullandığında eninde sonunda "üstüne" yağacak. Harika toz tutar, toz yapar, böceği bırak - müthiş mite yuvası, hele nem tutarsa ayrı. Şimdi o telefonu yavaşça elinden bırak, dışarı çık, derin bir nefes çek içine, ışık kirliliğinden görebildiğin kadar gökyüzüne bak, sonra odana dön, bir kitap aç kafan daha güzel tavanlara gitsin.

izlediğin insanların videoları 7/24/365 mü? Hayır, anlık videolar.
Bu sadece görüntüsü için kısa süreli uygulama; telefon ekranlarında gördüğünüz 3 saniyelik dopamin tetikleyici saçma şeylerden biri. Herhangi bir kimyasal ilaç spreyi kullandığında eninde sonunda "üstüne" yağacak. Harika toz tutar, toz yapar, böceği bırak - müthiş MİT'e yuvası, hele nem tutarsa ayrı. Şimdi o telefonu yavaşça elinden bırak, dışarı çık, derin bir nefes çek içine, ışık kirliliğinden görebildiğin kadar gökyüzüne bak, sonra odana dön, bir kitap aç kafan daha güzel tavanlara gitsin.

Vallahi vardı biri her gün bideo paylasan 5 6 ayda bir mi ne bakım gibi bir ley yapıyordu bir de adını anlamadığım bir sprey sıkıyordu sanırım ya yapışkan ya da böceklerle nemlenme önleyici parası olana her yer dopamin oluyor ama sonuç olarak sanırım bizim ülkede bulup yapmak vb cok zor bir iş gibi bakımları da dahil.

Yalnız cidden düşündüğümden iyi görünüyormuş. Sağlam PC alacan da, 4 tane monitörün olacak da, oyuncu koltuğun olacak da, televizyonun olacak da ohoo. Araba almayıp böyle bir oda mı dizsem ne? :D
Cok güzel yapanlar var ama bu kadar masrafa batcave gibi bir oda bile yapılır bence

Vallahi vardı biri her gün bideo paylasan 5 6 ayda bir mi ne bakım gibi bir ley yapıyordu bir de adını anlamadığım bir sprey sıkıyordu sanırım ya yapışkan ya da böceklerle nemlenme önleyici parası olana her yer dopamin oluyor ama sonuç olarak sanırım bizim ülkede bulup yapmak vb cok zor bir iş gibi bakımları da dahil.

Cok güzel yapanlar var ama bu kadar masrafa batcave gibi bir oda bile yapılır bence
Yapıştırmak ve sabitlemek için yapıştırıcı sprey, ancak kimyasal ilaç sıkmadan o böceklenme olayı namümkün. Paylaşsınlar bu sadece evlerinin toz v.b den uzak olduğuna işaret olabilir, gene de sen bilirsin yap sonra görürüm.* Nem önleyici diye bir şey yok, nem tutucu kimyasallar da, en basitinden bir şey aldığında küçük bir paket çıkar ve üzerinde yazar "bunu yemeyin", öyledir.

*Benim kendi evim, ulaşım yollarının kesişiminde olduğundan toz konusundan kaçamıyorum mesela, kedim de var, 2 günde bir evi süpürmezsem 3. gün mutlaka süpürmem gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı