Tavşan mı ördek mi görüyorsunuz?

İlk baktığınızda hangi hayvanı görüyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    144
Yanlış olan nedir?
Ördek:
Eğer resimde ilk gördüğünüz şey bir ördekse siz sorumluluk sahibi birisiniz demektir. Araştırmacılar resimde ilk olarak ördek görenlerin problem çözme konusunda daha önce denenmiş ve kesin yollara başvurduğunu ortaya çıkardı. Risk almaktan pek hoşlanmayan, kurallara.
Uyan, ciddi bir karakteriniz var.

Risk almaktan hoşlanıyorum ve karakterim pek ciddi değil. :D

İkisi:
Eğer ilk bakışta iki hayvanı da gördüyseniz tebrikler. Araştırmacılar sadece çok az kişinin bu resimde aynı anda iki hayvanı da görebildiğini belirtiyor. Ayrıca iki hayvanı hemen aynı anda görmeseler bile tavşan ve ördeği çok kısa sürede bir arada gören kişiler, yaratıcılık konusunda en önde olan grup olarak öne çıkıyor.

Yaratıcılık konusunda pek de iyi olduğumu söyleyemem açıkcası.

@zey
Ördek:
Eğer resimde ilk gördüğünüz şey bir ördekse siz sorumluluk sahibi birisiniz demektir. Araştırmacılar resimde ilk olarak ördek görenlerin problem çözme konusunda daha önce denenmiş ve kesin yollara başvurduğunu ortaya çıkardı. Risk almaktan pek hoşlanmayan, kurallara.
Uyan, ciddi bir karakteriniz var.

Risk almaktan hoşlanıyorum ve karakterim pek ciddi değil. :D

İkisi:
Eğer ilk bakışta iki hayvanı da gördüyseniz tebrikler. Araştırmacılar sadece çok az kişinin bu resimde aynı anda iki hayvanı da görebildiğini belirtiyor. Ayrıca iki hayvanı hemen aynı anda görmeseler bile tavşan ve ördeği çok kısa sürede bir arada gören kişiler, yaratıcılık konusunda en önde olan grup olarak öne çıkıyor.

Yaratıcılık konusunda pek de iyi olduğumu söyleyemem açıkcası.
Anladım. Bu tarz testler yanlış mı? Yani yanlış bilgi mi verir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı