Tavsiye ettiğiniz uygulamalar

Pixresizer: Boyutu veya çözünürlüğü istediğinizden fazla olması durumunda kullanabileceğiniz bir programdır hayat kurtarır. 6 MB fotoğrafı bir anda 16 KB seviyelerine düşürür.

Lütfen başka yazacak yok mu?

Tutamadım kendimi :D ;).Parkcontrol, Visual Studio 2019, revo uninstaller, Malwarebytes, Kaspersky, Wise Care 365, MSI Afterburner, WinRAR, DDU, FurMark, Spotify, bootice.
Office uygulamaları?

Nefret ediyorum ofisten. Yazılım mühendisi olmak istiyorum bana gereksiz Excel, Word komutları gösteriyorlar. Hem oyun kodlayan biri neden ofis öğrensin ki?

Nedenlerini yazınız onları ben de yazabilirim toplu bir şekilde yazabilecek gücünüz varsa yazınız.

Park: Kolay işlemci OC.

Visual Studio 2019: Kod editörü.

Revo: Kaldırılamayan porgramları ve kalıntılarını kaldırma.

Malware: Av.

Kaspersky: Av.

Wise Care 365: Av fazla kullanılıyor mu bilmiyorum ama derin tarama(açılış hızlandırma vb.).

MSI Afterburner: Ekran kartı FPS göstgesi ve OC.

DDU: Üstte açıkladılar.

Spotify: Meşhur müzik uygulaması. Oyundayken aç gaza gel :D.

Bootice: Flash bellek hata verdiğinde sıfırlamana işe yarıyor.

Pcmark: Pcmark, bir bilgisayarın performansını sistem ve bileşen düzeyinde test etmek için ul tarafından geliştirilen bir bilgisayar karşılaştırma aracıdır. Çoğu durumda, Pcmark'taki testler tipik ev kullanıcısı iş yüklerini temsil edecek şekilde tasarlanmıştır.

3dmark: 3dmark, bir bilgisayarın 3D grafik oluşturma ve CPU iş yükü işleme yeteneklerinin performansını belirlemek için ul tarafından oluşturulan ve geliştirilen bir bilgisayar karşılaştırma aracıdır. 3Dmark'ı çalıştırmak 3dmark puanı üretir ve daha yüksek rakamlar daha iyi performansı gösterir.

Cinebench: Cinebench, bilgisayarın donanım yeteneklerini test eden platformlar arası bir test paketidir. Birden fazla CPU çekirdeğinde cinema 4D'nin 3D modellemesi, animasyonu, hareketli grafiği ve oluşturma performansı için bir test olarak kullanılabilir.

Geekbench: Geekbench, tek çekirdekli ve çok çekirdekli performansı ayıran bir puanlama sistemi ve gerçek dünya senaryolarını simüle eden iş yükleri ile çapraz platform işlemci karşılaştırmasıdır. Yazılım karşılaştırması macOS, Windows, Linux, Android ve iOS için kullanılabilir.

Antutu: Antutu, telefonları ve diğer cihazları karşılaştırmak için yaygın olarak kullanılan bir Çin yazılım karşılaştırma aracıdır. Çin'li şirket cheetah Mobile'a aittir.

AIDA64: AIDA64, Windows, Android, iOS, Windows Phone, tizen, Chrome OS ve sailfish OS işletim sistemlerinde çalışan finalwire LTD tarafından geliştirilen bir sistem bilgisi, tanılama ve denetim uygulamasıdır. Bir bilgisayarın bileşenleri hakkında ayrıntılı bilgi görüntüler

Prime95: Free95D ve Linux altında mprime olarak da dağıtılan Prime95, george woltman tarafından yazılmış ücretsiz bir uygulamadır. Mersenne ana avına adanmış dağıtılmış bir bilgi işlem projesi olan great ınternet mersenne Prime Search tarafından kullanılmaktadır.

Antutu: Antutu, telefonları ve diğer cihazları karşılaştırmak için yaygın olarak kullanılan bir Çin yazılım karşılaştırma aracıdır. Çin'li şirket cheetah Mobile'a aittir.

Çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar bilgisayarı çözsem de telefon hakkında fazla bilgim yoktu bu çok iyi oldu.😘😘🙃

Interval Timer isimli uygulamayı öneririm. Kendisi belirli zaman aralıkları atayabileceğiniz bir zamanlayıcı oluşturma aracı, örneğin Pomodoro tekniği ile çalışırken şöyle kullandım:
(30 dakika çalışma - 5 dakika dinlenme) x 2
Daha komplike şekillerde zamanlayıcılar oluşturup bunlara istediğiniz kadar set atayabiliyorsunuz. Eğer tekrara değil zamana dayalı bir şekilde spor programı oluşturuyorsanız ideal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı