Her yerde Apple fanboyu görüyorum. Çevremdede mevcut.
Neden kullandıklarını soruyorum, "Ayfon yaa" diyor sadece. Başka açıklaması yok. Kullandığı telefon da iPhone 6. Masaya koyup hava atmak için alanlar, performansı için alanlardan çok daha fazla. Özelliklerini beğenip alanlar sıradan, zararsız kullanıcılar. Onlara laf atmıyorum yanlış anlamayın.

"Apple Şarjı çok hızlı bitiyor" lafı efsaneleşmiş olduğu için ekledim, Apple düşmanı değilim.

Anladım.

Katılıyorum, sırf pahalı diye alıyorlar ama daha IOS'in ne olduğunu bilmiyorlar.

Sırf hava atmak için Samsung xioami ve Huawei'yi karalıyorlar. Bir de Linux ve Windows.

Samsung'dan nefret ediyorum aldığıma pişmanım ama Xiaomi çok iyi, MacOS zaten kullanmam programlar için destek yok eğer render işlerim çıkarsa geçerim belki ama illa ki yanına Windows kurarım. Linux'da güzel eski bilgisayarlarıma XUbuntu kurup hızlandırırım, çok hızlı açılıyor ve boşta 300MB RAM kullanıyor ve çok korumalı ayrıca hiç bir veri almıyor bizden.

5700XT'yi 2080ti ile yarıştıran, 1650S'in 5600XT solladığını iddia eden, Corsair CV'nin Wentai Aidan tokatladığını düşünen... Ne diyeyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…