- Makaleler
- 1
"Apple Şarjı çok hızlı bitiyor" lafı efsaneleşmiş olduğu için ekledim, Apple düşmanı değilim.Eski modellerdeki sorun yüzünden yeni modellere laf atmak, iyimiş.
"Apple Şarjı çok hızlı bitiyor" lafı efsaneleşmiş olduğu için ekledim, Apple düşmanı değilim.Eski modellerdeki sorun yüzünden yeni modellere laf atmak, iyimiş.
Az kaldı Türkiye'nin bitki örtüsü Apple olacak.Her yerde Apple fanboyu görüyorum. Çevremdede mevcut.
Neden kullandıklarını soruyorum, "Ayfon yaa" diyor sadece. Başka açıklaması yok. Kullandığı telefon da iPhone 6. Masaya koyup hava atmak için alanlar, performansı için alanlardan çok daha fazla. Özelliklerini beğenip alanlar sıradan, zararsız kullanıcılar. Onlara laf atmıyorum yanlış anlamayın.Her yerde Apple fanboyu görüyorum. Çevremdede mevcut.
Az kaldı Türkiye'nin bitki örtüsü Apple olacak.![]()
Neden kullandıklarını soruyorum, "ayfon yaa" diyor sadece. Başka açıklaması yok. Kullandığı telefon da iPhone 6.
"Apple Şarjı çok hızlı bitiyor" lafı efsaneleşmiş olduğu için ekledim, Apple düşmanı değilim.
Neden kullandıklarını soruyorum, "Ayfon yaa" diyor sadece. Başka açıklaması yok. Kullandığı telefon da iPhone 6. Masaya koyup hava atmak için alanlar, performansı için alanlardan çok daha fazla. Özelliklerini beğenip alanlar sıradan, zararsız kullanıcılar. Onlara laf atmıyorum yanlış anlamayın.
Bu arkadaşlarda sabit zaten. Telefon, araba anahtarı, sigara otururken her zaman masaya konur.Haklısın, zengin gözükmek için.
Sırf hava atmak için Samsung xioami ve Huawei'yi karalıyorlar. Bir de Linux ve Windows.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.