(Tavsiye) İmzaya 3 Satırdan Fazla Link Koyulabilmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

184424

Hectopat
Makaleler
2
Bu aralar çok rehber paylaşıyorum. Devamı da gelecek zaten. Şu an mesela 5-6 tane rehberim var fakat ben sadece 3 tanesini koyabiliyorum. Sonrasında "İmzanızda 3 bağlantı kullanabilirsiniz." yazısı ile üzgünlük içerisinde diğerlerini ekleyemiyorum. Bence çok rehber yapan üyeler için de bir kabus bu. Peki neden böyle? Benim tavsiyem 3'ten fazla olmalı.

Rehberleri ayrı bir Blog'da toplayabilirsin. Örnek:

Siz eskiden moderatör olduğunuz için bunu sadece moderatörler yapabiliyor sanıyordum, bildiğim iyi oldu. Teşekkürler.

Siz eskiden moderatör olduğunuz için bunu sadece moderatörler yapabiliyor sanıyordum, bildiğim iyi oldu. Teşekkürler.

Hayır, eskiden de yapmıştım. Tabii bu Blog girdisini yaptıktan sonra diğerini sildirdim.

Ki, o Blog'da 50 60 link var ve benim eklemem gereken daha 20 30 rehber konum daha vardır, çeşitli alanlarda...

İmza ile olacak iş değil bu.

Aslında incelediğim tüm arabaları direkt imzamda görünmesi daha hoş olur, çünkü yeni bir araba incelediğim zaman bir tane atmak zorunda kalıyorum. :D
Aslında imza 5 ile sınırlı olsa, gayet güzel olur bence.
Sizce? @Recep Baltaş

Vur dedik öldürdün. :D
Daha Türkiye'de inceleyecek biri yok, ben nasıl inceleyeyim hocam? :D
Araba incelerken son durum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı