TC kimliğimi hiçbir yer kabul etmiyor

JactoR

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Bugün 1milyonistidham'a kayıt olacaktım fakat önceden de canımı sıkan bir hata meydana geldi. Hiçbir bilgiyi kabul etmiyor. (TC kimlik numarası vs. hariç) aile no sıra no cilt no vs. hiçbiri kabul etmedi nüfus müdürlüğünde denedim o da kabul etmedi. Ne yapmam gerekli? Hiçbir şeye kayıt olamıyorum hiçbir şeye giremiyorum kimlik isteyen.

Yarın muhtarlığa gidip durumdan bahset. Elindeki kimlik numarasının doğru olduğundan emin ol.

İlkokulda birisinin kimlik numarasını nüfus memuru yanlış yazmıştı bu tip sorunlar yaşamıştı. Herkes o yanlış yazılan kimlikten işlem yapmaya çalıştığı için sistemler hata veriyordu.

Yarın muhtarlığa gidip durumdan bahset. Elindeki kimlik numarasının doğru olduğundan emin ol.

İlkokulda birisinin kimlik numarasını nüfus memuru yanlış yazmıştı bu tip sorunlar yaşamıştı. Herkes o yanlış yazılan kimlikten işlem yapmaya çalıştığı için sistemler hata veriyordu.
Peki teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı