TC numaram yayılmış olabilir

Merhaba, durumum başlıktaki gibi büyük ihtimal TC numaram internette yayıldı! Benim adıma herhangi bir işlem yapabilirler mi? Ailemden edindiğim bilgilere göre hiçbir şey yapamazlar diyorlar fakat ben hale endişeliyim, korkuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Günümüzde fazla birşey yapamazlar artık doğrulama işlemleri imzalar falan filan hiç birşey yapamazlar zaten ünlü meşhur filan değilseniz Tc numaranıza sahip olan insanlar bile umursamaz

Yanlış anlama ama nasıl yayıldı? Duruma göre bizlerde önlem alalım. Bu tarz şeylerden çok korkuyorum.

Kesinlikle herkesin önlem almasını tavsiye ediyorum Discord kullanıcısiydim JavaScript bilgim üst düzey olduğu için bot yapardım arkadaşlarımla konuşurdum bir gün normal ekran yayını açtım hiç fark etmeden TC numaram gözukmüş yayma ihtimalleri yüksek çünkü en son o kişilerle kavgaliydim.

Öğrenci alımı yapan yerlerde listeleri "lönk" diye paylaştıkları için muhtemelen benimde vardır. Yine de dikkatli olmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı