Tcellclub nedir?

256386

Kilopat
Makaleler
1
Tcellclub adlı birinden bana mesaj geldi. 1KB'lık bir dosya indirme link i vardı. Aklıma başta Turkcell'dir geldide emin olamadığım için açmadım dosyayı virüs'te olabilir diye. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200929-195510_Messages.jpg
    Screenshot_20200929-195510_Messages.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.553
Tcellclub adlı birinden bana mesaj geldi. 1KB'lık bir dosya indirme link i vardı. Aklıma başta Turkcell'dir geldide emin olamadığım için açmadım dosyayı virüs'te olabilir diye. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Malware yada trojan olabilir. İndirmeyin bence.

Turkcell vesaire hiçbir yazı eklemeden böyle bir şey göndermez sadece indirme linki var hiç açmayın boşverin.

Turkcell vesaire hiçbir yazı eklemeden böyle bir şey göndermez sadece indirme linki var hiç açmayın boş verin.

Evet hocam ondan bayağı şüphelendirdi sileceğim gibi bilen bir arkadaş cıkmazsa.
Bu dosya geldiğinden beri telefonumda mesajlar kısmına girince şu yazı çıkıyor. Mesaj ı açtım ama dosyayı indirmedim. Siliyorum hatta şu an dosyayı.

Dosya Ekleri

• bune ya.PNG
    bune ya.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.554
Son düzenleme:
Selamlar, bu sabah bana da aynı mesaj geldi ve ben de sizin gibi dosyayı indirmeden sildim. Daha sonra yaptığım araştırmada TCELLCLUB adlı kişinin bazı kişilere de takı satın alma linki vs. gönderdiklerini gördüm. Siz mesajı sildikten sonra aynı kişiden veya başka kişilerden bir mesaj vs. geldi mi?

Son düzenleme:
Selamlar, bu sabah bana da aynı mesaj geldi ve ben de sizin gibi dosyayı indirmeden sildim. Daha sonra yaptığım araştırmada tcellclub adlı kişinin bazı kişilere de takı satın alma linki vs. gönderdiklerini gördüm. Siz mesajı sildikten sonra aynı kişiden veya başka kişilerden bir mesaj vs. geldi mi?

Bir ara yeniden gelmişti yine silmiştim.

Klasik bir mms zararlısı gibi büyük ihtimal dosyayı indirdiğnizde eğer iyi bir zararlı ise dosya otomatik açılıp virüs cihazınıza enfekte edebilir ama %100 virüs söz konusu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı