TCL 50P635 televizyon nasıldır?

Ama şunu söyleyeyim eğer ki PC'de 120 Hz ve üstü kullanıyorsan gözüne batabilir.

Hocam zaten 60FPS üstü alabileceğimi pek sanmıyorum PS5'te. Konsolda ki 60 FPS ile PC de ki 60 FPS aynı değil herhalde.

Bir şey daha sormak istiyorum attığım televizyonda VRR özelliği var mı?

Son düzenleme:
Önerebileceğiniz daha kaliteli bir şey var mı peki takip listeme ekleyebilirim

Nedenini söyleyeyim evet 4K olması iyi 2.1 HDMI olması da iyi ama 120 Hz değil maalesef hocam.
hocam bu nasıl veya bunla aynı özelliklere sahip olan daha ucuza bir televizyon var mıdır çünkü garanti alacağım ps5'i yakında ve televizyonda lazım almışken güzel bir şey alayım madem bütcemi aşırı aşmayacak şekilde

Tabii hocam bende baktım samsunga uygun olsa da alsak yeni attığım nasıl PS5'in tüm teknolojilerinden faydalanabiliyorum sanırım bu televizyon ile 120Hz, FreeSync varmış ve ebatı daha büyük

120 FPS almasam da olur diyorsanız alabilirsiniz o zaman hocam.

Hocam almışken biraz daha iyi bir şey alayım madem yeni attığım televizyon nasıl 120Hz, free Sync de varmış ve 50 inç versiyonu ilk attığıma göre 15 cm falan daha genişmiş sanırım ve Hepsiburada premium ile 21000 TL'ye geliyor

Hocam almışken biraz daha iyi bir şey alayım madem yeni attığım televizyon nasıl 120Hz, free Sync de varmış ve 50 inç versiyonu ilk attığıma göre 15 cm falan daha genişmiş sanırım ve Hepsiburada premium ile 21000 TL'ye geliyor.

Şu attığım televizyonu da alabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı