TCL TV alınır mı?

Tcl 633 serisi 4k 55 inç google tv modelini 1.5 yıldır kullanıyoruz. Zamanında 11kya bence fiyat olarak iyi almıştık ancak arayüz yavaş. Google tv olması bir artı ve içinden gelen kumanda da google tv bağlantılı çalışıyor hatta sesli komutta var ve o da iyi çalışıyor.
Ancak başta dediğim gibi arayüz yavaş ve ram olarak az. Depolama yetersiz ve android sürümde pek yeni değil. Bu sebeble oyle çok hızlı bir tv beklentiniz varsa bir daha düşünün. Tabi tv çok yavaş değil ancak hızlı da denmez.
Diğer üçüncü parti uygulamalar, apklar kolayca da yükleniyor.
Ps xbox bağlarım derseniz de bence verimli olmaz. Ben laptobu bağladığımda bile oyunlarda hafif gecikme yaşıyordum tabi alışılmayacak şey değil hatta ps de filan hikayeli oyunlarda fark edilmez bile ama yine hafif hafif gecikme olabiliyor.

Hocam selamlar, konunuzun takipçisiyim. Bende televizyon araştırması yapıyorum. Satın alım gerçekleştirdiğinizde kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum.
Tabiki hocam tam karar veremediler ama karar verdikten sonra aldiklari modelin incelemesini yaparim. Kendim için almadığımdan dolayı direkt karışmak istemiyorum. Fikir alışverişi istedikleri durumda sizlerden destek aliyoru hepinize teşekkür ederim.
Tcl 633 serisi 4k 55 inç google tv modelini 1.5 yıldır kullanıyoruz. Zamanında 11kya bence fiyat olarak iyi almıştık ancak arayüz yavaş. Google tv olması bir artı ve içinden gelen kumanda da google tv bağlantılı çalışıyor hatta sesli komutta var ve o da iyi çalışıyor.
Ancak başta dediğim gibi arayüz yavaş ve ram olarak az. Depolama yetersiz ve android sürümde pek yeni değil. Bu sebeble oyle çok hızlı bir tv beklentiniz varsa bir daha düşünün. Tabi tv çok yavaş değil ancak hızlı da denmez.
Diğer üçüncü parti uygulamalar, apklar kolayca da yükleniyor.
Ps xbox bağlarım derseniz de bence verimli olmaz. Ben laptobu bağladığımda bile oyunlarda hafif gecikme yaşıyordum tabi alışılmayacak şey değil hatta ps de filan hikayeli oyunlarda fark edilmez bile ama yine hafif hafif gecikme olabiliyor.
Hocam televizyonu ben kendim için sormuyorum ablamin yazın düğünü var onlar televizyon önerisi istiyorlar. Ben kendim evde philips'in 10 yillik bir tv sini kullaniyordum android güncellemesi almadiğı için internete giremiyordu ama tv box ile 10 numara iş çıkartıyordu. O bir dönem bozuldu servise git gel vs 1 ayı bulacagi icin samsungun 55du7000 modelini satın aldık ekranına diyeceğim bir şey yok philipste güzel olsada bunun farkı bariz ortada ama arayüzü yavaş ve akıcı değil sanki birkaç aylık bir televizyon değilde eski bir televizyon gibi bir hızı var. Web siteden film açma , disney plus, prime video vs bir sıkıntısı yok hatta flimmaker mod adinda bir özelliği var görüntü kalitesi mükemmel oluyor. Ancak kanal geçiş hızları ve yavaşlık sebebi ile tavsiye etmiyorum. Mediamart'ta tcl'nin tv lerine bakarken samsungada baktim model hatirlamiyorum ama yine alt modellerden satiş personeli anlatirken bu yavaş değil mi donmuyor mu dedim samsung'un alt modelleri böyle bunu alicaniza tcl nin QLED olanlari var ben onu tavsiye ederim dedi.

Olabilir hocam son zamanların en iyi panel üreticilerinden 25 bin TL'ye böyle bir cihaz harikaymış doğrusu.
Hocam bu bimde 25 bin tl peki bu nasıl ?
IMG-20250524-WA0001.jpg

Son düzenleme:
Bunu aldilar. Eniştem biraz kurcalamiş hoşunada gitmiş bende bir inceledikten sonra yorum yaparım.

Fazlasıyla yeterli bir televizyon. Tam konuda istedigimiz gibide. Sesde yine yeterli bufer olmamasini söylemişti hocalarım. Bufer farkini bilen anlar ama rahatsiz edici bir eksik yok. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı