TD 500 Mesh vs Phanteks Eclipse P400A vsFractal Design Meshify C vs Zalman X3

cantona7

Decapat
İş için bir bilgisayar topluyorum ve şu an kasa için çok kararsızım. Araştırmalarım sonucu başlıktaki kasalarda kararsız kaldım. Corsair 4000D airflow'a da bakıyordum ama stokta kalmamış. Benim için hava akışı birinci planda ardından sade bir tasarımı olması gerekiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

3700X işlemci.
X570 TUF Gaming anakart.
32 GB 3600MHz RAM takacağım.
Ekran kartına henüz karar vermedim.

Td500 mesh veya P400A güzeldir.

Bütçe varsa şu kasa alınabilir tabii:

Ekran kartı olarak şunu tavsiye ederim, fiyatı diğer RTX 3070 modellerine göre uygun:

Hocam PSU ile birlikte 1700 TL'ye bulabileceğiniz H500 ARGB 750W önerim. PSU ile kasa toplam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama yetiyorsa kesinlikle alın hava akışı mükemmel.

Ooo, Meshify C'nin ATX versiyonu uzun süredir stokta yoktu, sıcaklık değerlerine de bakacak olursak tercih edilebilir, çok şık bir kasa. P400A da iyidir. TD500 de iyidir. Bunların arasından Meshify C tercih ederdim muhtemelen.
Bu incelemede kasaların fan eklemeleri ile, normal halleriyle sıcaklık karşılaştırmaları var.

Son düzenleme:
Ooo, Meshify C'nin ATX versiyonu uzun süredir stokta yoktu, sıcaklık değerlerine de bakacak olursak tercih edilebilir, çok şık bir kasa. P400A da iyidir. TD500 de iyidir. Bunların arasından Meshify C tercih ederdim muhtemelen.
Bu incelemede kasaların fan eklemeleri ile, normal halleriyle sıcaklık karşılaştırmaları var.
Bu incelemelere ve başka incelemelere bakınca TD500 Mesh biraz daha iyi gibi görünüyor Meshify C'ye göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı