TD-8961ND(TR) V3 Modem - Firmware Seçimi

CauldronWizard

Hectopat
Makaleler
2
Yer
10'uncu Köy
Daha fazla  
Merhaba, bu sitede modemin indirilebilir firmware'leri var. Bunlardan Türkçe olanını değil de daha güncel İngilizce olanını indirirsem bir sıkıntı çıkarır mı?
Upgrade edildikten sonra Downgrade edilemez yazıyor.

Bir de güncel f/p ADSL modem öneriniz varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.

Neden Firmware güncelliyorsunuz? Herhangi bir sorununuz yoksa güncellemeyin.
Modem çalışmaya başladıktan birkaç dakika sonra modem ara yüzüne erişilemiyor. Fişe takar takmaz bir dakika içinde girmeniz lazım yoksa giremezsiniz. Sitede bu sorunu çözdüklerini söylüyorlar.

Şimdi bakınca o kadar da önemli bir sorun değil. Modem hat değerlerinde 11 Mbps alabileceğim yazıyor ancak senelerdir 9 Mbps üzerine çıkamadım. Belki bundan kaynaklıdır diye düşünmüştüm.

O zaman başıma iş almayayım. Teşekkürler.

Modem çalışmaya başladıktan birkaç dakika sonra modem ara yüzüne erişilemiyor. Fişe takar takmaz bir dakika içinde girmeniz lazım yoksa giremezsiniz. Sitede bu sorunu çözdüklerini söylüyorlar.

Şimdi bakınca o kadar da önemli bir sorun değil. Modem hat değerlerinde 11 Mbps alabileceğim yazıyor ancak senelerdir 9 Mbps üzerine çıkamadım. Belki bundan kaynaklıdır diye düşünmüştüm.

O zaman başıma iş almayayım. Teşekkürler.

İlk dediğiniz sorunu çözmek için güncelleyebilirsiniz bugı düzeltmişler fakat hızında hiçbir değişiklik olmaz. Ama zaten büyük ihtimalle modemi Türk Telekom'dan aldığın için root sekmesini engellemişlerdir onu açmakda biraz uğraştırır ihtiyaç duymuyorsan uğraşma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı