TD-W8961ND İnternete erişmede hız sorunu

kemal çağlar

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul Bayrampaşa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda yeni evimize internet bağlattık. Modemin markası TPLİNK TD-W8961ND bir modemimiz var. Şimdi sorun şöyle. Telefonda bağlantı hızlı, hız testi yaptım telefonda 7 mbps, masaüstü bilgisayarımda hız 0.6 mbps ikisininde hız testini aynı odada yaptım. Masaüstü bilgisayarda da wifi var ordan bağlanıyorum. Hem telefonda wifi ful çekiyor hemde bilgisayarda. Birde şöyle birşey var. Modemin kablosuz ağ adı sandal modem arayüzünden öle ayarlamıştım. Ama bilgisayarda bu sandal 2 olarak görünüyor. Bir sorun olduğu bariz ortada. Bilgisayardan hiçbir yere giremiyorum.

Ağına bağladıktan sonra sürücüyü herhangi bir şekilde kaldırıp, tekrar yükledikten sonra bağlanınca veya modemi değiştirdiyseniz, değiştirdikten sonra tekrar aynı isimde oluşturup bağlanınca bilgisayarda isminden sonra 2 yazabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı