TD-W9970 modem V3 Firmware sürüm dosyası

Anladığım kadarıyla programı kodlayan kişi [error]0'yu "işlem tamam" olarak kullanmış. Bende de aynısı yaşandı. Sanırsam Error 0 aldıktan sonra değerler değiştiyse başarıyla yapmışsınız demektir. MANAGEMENT_SERVER listesinde 0 görünüyorlar çünkü.

Arkadaşlar merhaba. bu TD-W9970 modem için v4 yazılımı çıkmış. cihazın üstünde model=TD-W9970v3 yazıyor. aşağıdaki linkte v4 yazılımı var. v3 olan cihaza bu güncellemeyi kurabilir miyiz?

Arkadaşlar merhaba. bu TD-W9970 modem için v4 yazılımı çıkmış. cihazın üstünde model=TD-W9970v3 yazıyor. aşağıdaki linkte v4 yazılımı var. v3 olan cihaza bu güncellemeyi kurabilir miyiz?
Bildiğim kadarıyla v4 yazılım değil, modem modeli.
v4 yazılımı da v4 modeminin.
Yanlış olabilirim, ben böyle biliyorum, yanlışsam lütfen düzeltin.

v4 modem varmış ya. ben v4 yokta, v3 için v4 çıktı sanmıştım. haklısınız.

Hocam çok teşekkürler. Yazılım downgrade ettim. Daha sonra reset atıp ayarlarımı yaptım. Root şifresini de değiştirdim. Ama cwmp kapatırken bu hatayı alıyorum. Modem bridge modda.

Sürüm düşürdükten sonra CWMP kapatamayanlar için:

Bu alana tıkladığınızda herhangi bir işlem yapamadığını göreceksiniz.

Sağ tıklayıp incele diyoruz..

Seçmiş olduğum div tagını delete tuşu ile siliyoruz.

Artık işlem yapabiliyoruz =))

Dosya Ekleri

• 1617733526989.png
    161 KB · Görüntüleme: 283
Son düzenleme:
Hocam iyi günler bu modem yine sorun 100Mbps kendi internetime getirdim modemi router olarak kullanmak için ama 30 zor görüyor bunu nasıl çözebilirim teşekkürler.

Hocam iyi günler bu modem yine sorun 100Mbps kendi internetime getirdim modemi router olarak kullanmak için ama 30 zor görüyor bunu nasıl çözebilirim teşekkürler.
Usta tp-link td-w9970v3 20.08.05.01006 bu sürümü düşürmeyi başardınızmı acaba

Yok hocam düşürsem zaten DNS değiştireceğimde bu sürümle idare ediyorum artık.

bu yöntemle o sürüm de düşüyor.

kullanıcı adı: root
şifre : 8lK!5ikI60B@

dsl kablosunu çıkarıp yapın. daha sonra root girişi yapıp cwmp üzerinde inceleye bastığınızda işaretli gelen kısmın tamamını (div ile başlıyo) silin, cwmp yi kapatın. sonra restart ve dsl kablosu takarsanız olur.
Sağlam eski sürüm bulamadım, elinizde var mı.

21.12.01.01006 bu sürüm benim ki güncelleme ekranım yok ve sürümü düşürmek istiyorum napabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…