Sorunu çözdüm. Modem arayüzünden Ağ>WAN Ayarları>Düzenle sayfasında sağ alt tarafta ki "Gelişmiş" sekmesini açtıktan sonra "ISS tarafından belirlenen IPv6 adresini kullan" ayarını işaretleyip mevcut IPv6 WAN IP ve ağ geçidini yaz. Hemen altında IPv6 DNS sunucu ayarını işaretleyip IPv6 DNS adresini de ekle. (2001:4860:4860::8888 - 2001:4860:4860::8844). Bu işlemlerden sonra artık IPv6 kullanabilmelisin.Aynı hata maalesef.
@Recep Baltaş, en son H298A kullaniyordunuz diye hatirliyorum. Su an forumda kimse H298A ile IPv6 kullanamiyor, rootlayip IPv6 secenegini acmayi ve protokolleri teker teker denemeyi denedik. Nasil kullaniyorsunuz yardimci olur musunuz? TurkNet'e 3 defa modemimin IPv6 ayarlarini nasil yapmaliyim deyip modeli ozellikle ZTE H298A oldugunu belirtmeme ragmen inadina yapar gibi kendi sattiklari T50B modemin yazilimini ve ayarlarini atiyorlar.Bende de bu sorun olmuştu. Windows'ta IPv6 var mı?
Eki Görüntüle 1289573
Ayrıca burada da IPv6 olması gerekiyor yanlışım yoksa.
Eki Görüntüle 1289574
Bende de bu sorun olmuştu. Windows'ta IPv6 var mı?
Eki Görüntüle 1289573
Ayrıca burada da IPv6 olması gerekiyor yanlışım yoksa.
Eki Görüntüle 1289574
Aynı modemi kullanıyorum. Modem WAN ayarlarında slaac adresleme ile IPv6 bağlı gözüküyor fakat Windows Ethernet durumunda internet erişimi yok olarak gözükmekte. Test sitesinde de yok gözüküyor.
Eki Görüntüle 1290114
TurkNet geçen gün IPv6 tanımlandı. Modemde IPv6 görünüyor ama tüm ayarları yapmama rağmen Google IPv6 testinde IPv6'ınız yok diyor. Nerede eksik var anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Modem ZyXEL VMG3625-T50BAynı hata maalesef.
TurkNet geçen gün IPv6 tanımlandı. Modemde IPv6 görünüyor ama tüm ayarları yapmama rağmen Google IPv6 testinde IPv6'ınız yok diyor. Nerede eksik var anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Modem ZyXEL VMG3625-T50b
Bildirdim zaten cevap bekliyorumBazen açtıklarını söyleseler de açma işlemi gerçekleşmiyor. İnternet sağlayıcına sorunu bildirmekte fayda var.
Sorunu çözdüm. Modem arayüzünden Ağ>WAN Ayarları>Düzenle sayfasında sağ alt tarafta ki "Gelişmiş" sekmesini açtıktan sonra "ISS tarafından belirlenen IPv6 adresini kullan" ayarını işaretleyip mevcut IPv6 WAN IP ve ağ geçidini yaz. Hemen altında IPv6 DNS sunucu ayarını işaretleyip IPv6 DNS adresini de ekle. (2001:4860:4860::8888 - 2001:4860:4860::8844). Bu işlemlerden sonra artık IPv6 kullanabilmelisin.Aynı hata maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.