TD-W9970 v3 Wi-Fi kullanırken düşük hız ve bağlanamama sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 4500 3.60 GHz - ASUS B450M DRAGON - ASUS DUAL RTX 2060 VER.6 GB (Undervolt 800 mV/1775 MHz) - CORSAIR Vengeance LPX 2x8 3200 MHz RAM - WD Blue SN570 500 GB
Elimde 2-2.5 yıllık TP-LINK TD-W9970v3 modemi mevcut. İnternet paketi olarak 50 Mbps'lik VDSL bir paket kullanıyoruz. Ethernet üzerinden bağlandığımız zaman bir sıkıntı çıkmıyor. Wi-Fi'dan bağlanmak istediğimiz zaman paketin sağladığı hızın yarısını zor görüyoruz.

Bunun dışında ise, Wi-Fi bağlantısı kendi kendine kopuyor ve herhangi bir cihazı Wi-Fi'a bağlayamıyoruz. Bunu da ancak modemi açıp kapatarak çözüyoruz.

Modem ayarlarından bir çok şey denedim ama ne düşük hız sorununa ne de bağlantı kopmasına bir çözüm bulamadım. Modem ayarlarından pek de bir şey anladığımı söyleyemem doğrusu.

Bu sorunları yaşayıp çözebilen var mı? Modem değiştirip sorunu kökten çözmek istiyorum ama biliyorsunuz ki modemler pahalı cihazlar olduğu için bu seçeneği elemek zorundayım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunları dediğin modemde yaşadım okurken bire bir kendimi gördüm orda :D
modem ayarlarından 1-2 şey yaptım azda olsa düzelmişti. Onun dışında modemi yenileyincede sorun ortadan kalktı.
Not: TP-Lınk Archer vr1200 aldım 350tl öneririm.
@outcastagne

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı