Ozncnozcn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #1 Merhaba X570 GAMING Plus anakart kullanıyorum kasamın modeli TD500 mesh whıte. Reset tuşunu RGB'leri değiştirmek için kullanmak istiyorum bağlantıları nasıl yapmalıyım?
Merhaba X570 GAMING Plus anakart kullanıyorum kasamın modeli TD500 mesh whıte. Reset tuşunu RGB'leri değiştirmek için kullanmak istiyorum bağlantıları nasıl yapmalıyım?
DjeromB. Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #2 Kasanin ön panel bağlantı kablolarıdan reset SW tuşunu 2 pinli bir tuş anakarttan çıkarıp kontrolcüdeki iki pinli yuvaya takmanız yeterli. Artı 0 Eksi
Kasanin ön panel bağlantı kablolarıdan reset SW tuşunu 2 pinli bir tuş anakarttan çıkarıp kontrolcüdeki iki pinli yuvaya takmanız yeterli.
KS KS Ozncnozcn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #3 DjeromB. dedi: Kasanin ön panel bağlantı kablolarıdan reset SW tuşunu 2 pinli bir tuş anakarttan çıkarıp kontrolcüdeki iki pinli yuvaya takmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
DjeromB. dedi: Kasanin ön panel bağlantı kablolarıdan reset SW tuşunu 2 pinli bir tuş anakarttan çıkarıp kontrolcüdeki iki pinli yuvaya takmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim