Tda 2030a entegre devreden sökülmesi ve montajı video anlatım

Ahmetteknik

Hectopat
Daha once ufak bı arastırmadan sonra bu konuyla ılgılı fazla bı bılgı hatta nerdeyse hıc bılgı olmadıgnı farkettım ve benımde elımde entegrelerı yanan bır anfı devresı bulununca sızlere yardımcı olması ıcın vıdeoya cekerek anlattım. Tamamen keyıflı bır anlatım oldu.
Umarım yardımcı olmusumdur iyi seyirler.

Teşekkür ederim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloların dizilişini unutmamak için resmini çekmeni tavsiye ederim benim klasik yöntemim ve emin ol işe yaracaktır. Entegreleri sökerken bu tarz kalitesiz devre kartların da ki yolları koparmamak ve ya yolu kaldırmamak gerekiyor. Havyanın sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor onun içinde. Kalitesiz tahta havyalar aşırı ısınıyor devreden eleman sökerken devrenin yollarını maalesef bozuyor. Entegrelerin tanesi en son 4 lira’ dı, şimdi nedir tam bilmiyorum bu izlediğiniz videolardan tamirci ile uğraşmadan kendiniz uygun maliyete bu değişimleri yapabilirsiniz. Ses sistemin arka panelini açarken dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü arka panel açıldıktan sonra bass seslerinde oldukça düşük bir kalite elde etmiş olacaksınız ne kadar dikkatli açarsanız o kadar az kayıp elde etmiş olacaksınız. Arka panelde hiç boşluk kalmayacak biçimde kapatmanızı hatta silikon yardımıyla kapatma işlemini yapmanızı tavsiye ederim.

Kabloların dizilişini unutmamak için resmini çekmeni tavsiye ederim benim klasik yöntemim ve emin ol işe yaracaktır. Entegreleri sökerken bu tarz kalitesiz devre kartların da ki yolları koparmamak ve ya yolu kaldırmamak gerekiyor. Havyanın sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor onun içinde. Kalitesiz tahta havyalar aşırı ısınıyor devreden eleman sökerken devrenin yollarını maalesef bozuyor. Entegrelerin tanesi en son 4 lira’ dı, şimdi nedir tam bilmiyorum bu izlediğiniz videolardan tamirci ile uğraşmadan kendiniz uygun maliyete bu değişimleri yapabilirsiniz. Ses sistemin arka panelini açarken dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü arka panel açıldıktan sonra bass seslerinde oldukça düşük bir kalite elde etmiş olacaksınız ne kadar dikkatli açarsanız o kadar az kayıp elde etmiş olacaksınız. Arka panelde hiç boşluk kalmayacak biçimde kapatmanızı hatta silikon yardımıyla kapatma işlemini yapmanızı tavsiye ederim.

Doğru yerlere dokundunuz arkadaşım, malasef o an elimdeki malzemeşlerin gerek yetersizliği gerek bulunmaması olsun tahta havyalara kalmıştım mecburen ses sistemlerinin sökümünde evet dikat edilmli silikon yada mastik yardımıyla panel bölümü ve panelin bağlı oluğu yerler iyice izole edilmliki yapılan emeğe deysin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı