İş bulma imkanı çoğalır mı?

paprikari

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Exper l58ll1
Meslek
Müşteri temsilcisi
Çok değerli forumdaşlarım biz üniversite mezunları için 2026 ve 2027'de işlerin güçlerin açılma ihtimali var mıdır?
Bu sorunun cevabı benim için önemli, saygılarımı sunarım.
(Not: Çalıştığım dönemlerde asgari ücret düzeyinde maaş almaktayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereye gitmemi ve ne yapmamı tavsiye edersiniz?geçmiş dönemlerde masabaşı bir çalışan olarak soruyorum.siz de tahmin edersiniz ki şu an bulunduğum ortamda işsizliğim sorun teşkil etmektedir.

Çok düşük ihtimali var ancak bu konu derinleştirilirse önce ülkenin ekonomik boyutuna, daha sonra siyasi boyutuna değinmek zorunda kalınır. Kısa cevap hayır, uzun cevap olarak da, gözükara ve risk almayı seven biri olmayı seçerseniz belki yapacağınız girişimler sonucunda iyi kazanç elde edebilirsiniz. Fakat sonucu hüsran da olabilir.

Çok düşük ihtimali var ancak bu konu derinleştirilirse önce ülkenin ekonomik boyutuna, daha sonra siyasi boyutuna değinmek zorunda kalınır. Kısa cevap hayır, uzun cevap olarak da, gözükara ve risk almayı seven biri olmayı seçerseniz belki yapacağınız girişimler sonucunda iyi kazanç elde edebilirsiniz. Fakat sonucu hüsran da olabilir.
Cevabınız biraz yatırım tavsiyesi gibi oldu :)

Çok değerli forumdaşlarım biz üniversite mezunları için 2026 ve 2027'de işlerin güçlerin açılma ihtimali var mıdır?
Bu sorunun cevabı benim için önemli, saygılarımı sunarım.
(Not: Çalıştığım dönemlerde asgari ücret düzeyinde maaş almaktayım)
Mezun sayısı artınca aralarından seni seçmeleri için bir özellik sunmalısın. Bu özellik ise ilk olarak İngilizce, fakat ileri tarihlerde herkes iş bumak için İngilizce öğrenince bu seferde seçilmeni sağlayacak şey 2. yabancı dil olur muhtemelen.

Mezun sayısı artınca aralarından seni seçmeleri için bir özellik sunmalısın. Bu özellik ise ilk olarak İngilizce, fakat ileri tarihlerde herkes iş bumak için İngilizce öğrenince bu seferde seçilmeni sağlayacak şey 2. yabancı dil olur muhtemelen.
Aslında benim durumum biraz farklı.mesleğim gereği ülke ekonomisi bizi direkman-doğrudan etkiliyor.ben memleketin ekonomisi ne zaman güzel gitse iş bulur,ne zaman kötü gidişat olsa (örneğin;rahip brunson ve corona zamanları) işimi genelde kaybetmişimdir.

İngilizce artık bir ekstra değil zorunluluk. O yüzden ikinci bir yabancı dil öğrenmek elzem hale geldi fark yaratabilmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı