TDU 2 "bellek şu olamaz read" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Teknolog44

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,)
Meslek
Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter)
RAM
4GB 1866MHZ DDR4
Ekran kartı
R5 M420 2GB (kroniği ile HD8500M olarak gözüküyor)
Anakart
ASUSX505BP
İşlemci
AMD A9 9420 2c/2t 3.60ghz
1663580098317.png

Hata bu.
Biraz araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu genelde dosyalarında olan hatalardan dolayı olur. Oyundaki mod falan da etkiler.

Ekran kartı veya sürücü sorunu da olması muhtemel. Kesin oyun dosyası diyemeyiz. Sizde çift GPU var ve desteği de bitti galiba. Dilerseniz rapor alın:

Bu genelde dosyalarında olan hatalardan dolayı olur. Oyundaki mod falan da etkiler.

Oyun zaten 15 dakikada bir çöküyordu mod vs. olmadığı halde ama oyunu başlatması çok uğraştırıyor 2 tane exe ile açması sıkıntılı olabiliyor.

Ekran kartı veya sürücü sorunu da olması muhtemel. Kesin oyun dosyası diyemeyiz. Sizde çift GPU var ve desteği de bitti galiba. Dilerseniz rapor alın:

Teşekkür ederim, Rapor alacağım. Ayrıca GPU da çok sıkıntı olduğu için belirli kroniklerle uğraştırıyor maalesef.

AMD masaüstünde bile stabil GPU üretmekte zorlanırken mobilde durum biraz daha vahim.

Durum böyle maalesef :(
Oyun yine 15dk bir atıyor ama bu sefer hata vermeden çöküyor. Crash report rapor alıp duruyor.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı