Teakwondo mu kickbox mu?

Kick box daha esnek diyebiliriz. Savunma sporunda kendini geliştirir isen illa o bu şu diye ayrım olmaz. Amaç tekniğini geliştirmek ve pratik yapmak.
Ben şahsen box sevmiyorum spor olarak. Spor dediğin vücuda zarar vermez. Maç olarak diyorum. Aldığın darbeler ileride hayatını çok etkiliyor.
O yüzden ben hep teakwondo yaptım. He bak bunu dediğim halde benim de sol bacağım sakatlandı eskisi gibi değil olamayacak. Spor dediğin vücudu dinlendirir ve sağlıklı kılar.
Yerinde olsam taekwondo yaparım.
Hocam evde boks yapılabilir mi?

Eve bağlı şimdi ama verim dersen hele hiç bilmiyorum dersen şınav mekik plank yap çok daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kick box daha esnek diyebiliriz. Savunma sporunda kendini geliştirir isen illa o bu şu diye ayrım olmaz. Amaç tekniğini geliştirmek ve pratik yapmak.
Ben şahsen box sevmiyorum spor olarak. Spor dediğin vücuda zarar vermez. Maç olarak diyorum. Aldığın darbeler ileride hayatını çok etkiliyor.
O yüzden ben hep teakwondo yaptım. He bak bunu dediğim halde benim de sol bacağım sakatlandı eskisi gibi değil olamayacak. Spor dediğin vücudu dinlendirir ve sağlıklı kılar.
Yerinde olsam taekwondo yaparım.

Eve bağlı şimdi ama verim dersen hele hiç bilmiyorum dersen şınav mekik plank yap çok daha iyi olur.

Teakwondo yapacağım ama bazi kisiler diyor ki 4 yil gittim pismanim ya da 3 4 yil gitmezsen sokakta kendini koruyamazsin falan 1 yillik kickbokscu alir gibi sizce dogru mu? Ve sizce teakwondo kullanan biri kac kisiyle basa cikabilir. Süpürme hareketi Teakwondo'da var mi? Çünkü eğer birine baslarsam onda ustalasmak istiyorum. Teakwondo'da reflekslerimiz gelisir degil mi ve etkili yumruk atilir Mi Box hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı