Hocam siz RAM konusunda bilgilisiniz bende Lenovo IP Gaming 3 için RAM alacağım içinde SK Hynix 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 1.2v RAM var ama N11 gibi sitelerde sahte RAM'ler olabiliyormuş birkaç konuda gördüm siz ne tavsiye edersiniz bilendenal güvenli mi bir de en önemlisi RAM'lerde marka fark eder mi?
Hocam marka farklı olması sorun olur mu bazı arkadaşlar aynı marka olması hatta kod numaralarının da aynı olması gerekiyor dedi kafam bayağı karıştı parasında değilim de RAM'i sipariş vereceğim 3 gün bekle gelecek taktım yok uymadı çalışmadı bir sürü iş. Bir de N11 sitesinde birebir aynı RAM'ler var size link versem bir inceler misiniz güvenli midir?
Hocam marka farklı olması sorun olur mu bazı arkadaşlar aynı marka olması hatta kod numaralarının da aynı olması gerekiyor dedi kafam bayağı karıştı parasında değilim de RAM'i sipariş vereceğim 3 gün bekle gelecek taktım yok uymadı çalışmadı bir sürü iş. Bir de N11 sitesinde birebir aynı RAM'ler var size link versem bir inceler misiniz güvenli midir?
En ucuz SK Hynix HMA81GS6DJR8N 8 GB DDR4 3200 MHz Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SK Hynix HMA81GS6DJR8N 8 GB DDR4 3200 MHz Ram özelliklerini incele, 627,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!