Çözüldü Team Fortress 2 sesli sohbet kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Kompetankedi

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç
PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq
Meslek
Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter)
RAM
16+16 32GB ram
Ekran kartı
RTX 3060 M 6+16 22GB vram
Anakart
Monster abra a5 17.4.4
İşlemci
i7 11800H
Hesap preminum hatta yan hesabımada aldım preminum denedim olmadı sadece sesli sohbet kullanamıyorum gerisinde sorun yok.

Steam desteğe yazdım birkaç bir şey denedik olmadı daha fazla yardım edemeyeceklerini söylediler.

Çözüm
Sorun 64 Bit oyundan dolayı oluyormuş. Oyunun dosya konumunu açın tf_win64.exe yi silin ve tf.exenin adını tf_win64.exe olarak değiştirin. Oyun 32 Bit başlayacak ve sesli sohbet aktif olacak, sağ alt kısımdaki balon gözükmeye başladı.
Son düzenleme:
Bu oyunu oynayan adam bir ayrı adamdır.

Çözemedim kafayı yiyeceğim.
Normalde V klavyesine bastığınızda sağ alt köşede ünlem işareti çıkar. Bas konuş mantığı var oyunda. V ye basılı tutup söyleyeceğin sözleri söylersin. Sesinin çıkıp çıkmadığından emin olmak için ise o dediğim ünlem işaretine bakabilirsin. Her zaman V tuşuna bastığında sağ alt köşede çıkması gerek. Hesabında premiummuş yazdığına göre. Teşekkür ederim bu arada.

Normalde v klavyesine bastığınızda sağ alt köşede ünlem işareti çıkar. Bas konuş mantığı var oyunda. V ye basılı tutup söyleyeceğin sözleri söylersin. Sesinin çıkıp çıkmadığından emin olmak için ise o dediğim ünlem işaretine bakabilirsin. Her zaman v tuşuna bastığında sağ alt köşede çıkması gerek. Hesabında premiummuş yazdığına göre. Teşekkür ederim bu arada.

İşte sorun ünlem işraeti çıkmıyor 1480 saatim var ilk defa karşılaşıyorum.

Hmm. Ayarları iyice kontrol ettiğinden emin misin? Orada "ses" kategorisinde (İngilizce kullanıyorsan "Audio") seslisohbeti etkinleştir diye bir yazı yazması lazım ve yanında kutucuk olması lazım.

Hepsi işaretli en az 10 kere kontrol ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı