Team Fortress 2'de eşya nasıl düşürülür?

serhatgunay0

Femtopat
Daha fazla  
Çok eskiden oynadığım bir oyundu ama önceleri eşya düşürme derdim yoktu tamamen eğlencesine ama şu an eşya düşürüp satmak istiyorum internette 30 70 dakika haftalık oynama süresince eşya düşürülebileceğini okudum kısaca tüm işleyişi anlatabilecek var mı? Ayrıca premium olmak gerekliymiş. En düşük parayla nasıl premium olabilirim? Açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben size benim de kullandigim bir taktigi anlatacağım simdi bir esya 0.5 scrap degeri var oda 1 cent falan ediyor bayağı oynarsaniz TF2'yi anca 3 ayda 1 key elde edersiniz illa TF2'den para yapacağım derseniz takas islemine basvurun oyunun ekonomisi var arastirip bulabilirsiniz en ucuz premium ise 1 esya secin silah olsun denenebilsin yani 1 hafta denedyin sonra indirime girecek esya ondan sonra en onemli kisim bura Steam cuzdanindan alisveris yaptiginizdan esya degerinde 1 oyun alip direk iade edin (cuzdana) sonra TF2'ye girip esyayi alin premium hesabiniza tanimlanacak ama en onemli 1 kisim daha var cok onemli Steam hesabinizda en az 5 dolarlik harcama olmasi lazim yardim edebildiysem rica ederim sorunuz varsa cevap yazin saygilar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı