D DerelictAccount Centipat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 10 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Team Fortress 2 oynarken mesaj yazmak istiyorum veya kısa yol tuşlarına basarak konuşmak istiyorum ama yazılı iletişiminiz bu hesap için mevcut değil hatası alıyorum nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Merhaba, Team Fortress 2 oynarken mesaj yazmak istiyorum veya kısa yol tuşlarına basarak konuşmak istiyorum ama yazılı iletişiminiz bu hesap için mevcut değil hatası alıyorum nasıl açabilirim?
cxecpuerrer Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 121 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2022 #2 Steam hesabınızın leveli en az 1 olması bir de oyun içinde Premium olmanız lazım. (Rastgele oyun içi item alarak Premium olabilirsin) Artı 0 Eksi
Steam hesabınızın leveli en az 1 olması bir de oyun içinde Premium olmanız lazım. (Rastgele oyun içi item alarak Premium olabilirsin)
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #3 cxecpuerrer dedi: Steam hesabınızın leveli en az 1 olması bir de oyun içinde Premium olmanız lazım. (Rastgele oyun içi item alarak Premium olabilirsin) Genişletmek için tıkla... En ama en ucuz item alsam olur mu? Artı 0 Eksi
cxecpuerrer dedi: Steam hesabınızın leveli en az 1 olması bir de oyun içinde Premium olmanız lazım. (Rastgele oyun içi item alarak Premium olabilirsin) Genişletmek için tıkla... En ama en ucuz item alsam olur mu?
cxecpuerrer Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 121 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #4 Lachin Eke dedi: En ama en ucuz item alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #5 cxecpuerrer dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 tane olsa bile olur demi bunu da sormaya unutmuşum kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
cxecpuerrer dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 tane olsa bile olur demi bunu da sormaya unutmuşum kusura bakmayın.
cxecpuerrer Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 121 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #6 Lachin Eke dedi: Sadece 1 tane olsa bile olur değil mi bunu da sormaya unutmuşum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Team Fortress mağazasından olması lazım topluluk pazarından alınınca premium olamıyorsunuz ayrıca Steam levelinize de dikkat edin. Artı 0 Eksi
Lachin Eke dedi: Sadece 1 tane olsa bile olur değil mi bunu da sormaya unutmuşum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Team Fortress mağazasından olması lazım topluluk pazarından alınınca premium olamıyorsunuz ayrıca Steam levelinize de dikkat edin.