Team Speak 3 sesim gitmiyor

Push To Talk seçeneğini mi kullanıyorsunuz?
İşletim sisteminiz nedir? Eğer işletim sisteminiz Windows 7 ise programı her zaman ayarlardan 'Yönetici Olarak Çalıştır'' seçeneğini işaretleyin. TeamSpeak 3 ve oyun bir arada çalışması için TeamSpeak 3 açarken yönetici konumunda çalıştırmalısın ki TeamSpeak 3 arka planda çalışsın. Eğer bunlarda olmazsa 2 tane daha seçenek var.

1) Settings/Options" seçeneklerinin altındaki "Capture" bölümünden "Push-To-Talk" 'ı seç .Sağ tarafında ki kutuyada oyunda kullanmadığınız bir karakter girin. Bu işlem bas konuş işlemidir. Konuşurken yankı gibi durumları önlemek için idealdir. Atadığımız tuşa basarak konuşacağız.

2) Settings/Options" Menüsünün altındaki "Playback" Seçeneğine tıklayın. "Volume" değerlerini en sağa kaydırın. Bu değerler giden ve gelen ses ayarlarıdır.Max. da olmaları önerilen ayarlardır.

Bunlar en kesin olan ayarlardır. Eğer sorun halen daha devam ederse buraya yazın.

Son düzenleme:
İşletim sisteminiz nedir? Eğer işletim sisteminiz Windows 7 ise programı her zaman ayarlardan 'Yönetici Olarak Çalıştır'' seçeneğini işaretleyin. TeamSpeak 3 ve oyun bir arada çalışması için TeamSpeak 3 açarken yönetici konumunda çalıştırmalısın ki TeamSpeak 3 arka planda çalışsın.
Evet , zaten Push To Talk seçeneğinde ses gitmiyor diğer seçeneklerde gidiyor ama arkadan ses geldiği için arkadaşlar rahatsız oluyor. İşletim sistemim bu arada Windows 8.1.

İşletim sisteminiz nedir? Eğer işletim sisteminiz Windows 7 ise programı her zaman ayarlardan 'Yönetici Olarak Çalıştır'' seçeneğini işaretleyin. TeamSpeak 3 ve oyun bir arada çalışması için TeamSpeak 3 açarken yönetici konumunda çalıştırmalısın ki TeamSpeak 3 arka planda çalışsın. Eğer bunlarda olmazsa 2 tane daha seçenek var.

1) Settings/Options" seçeneklerinin altındaki "Capture" bölümünden "Push-To-Talk" 'ı seç .Sağ tarafında ki kutuyada oyunda kullanmadığınız bir karakter girin. Bu işlem bas konuş işlemidir. Konuşurken yankı gibi durumları önlemek için idealdir. Atadığımız tuşa basarak konuşacağız.

2) Settings/Options" Menüsünün altındaki "Playback" Seçeneğine tıklayın. "Volume" değerlerini en sağa kaydırın. Bu değerler giden ve gelen ses ayarlarıdır.Max. da olmaları önerilen ayarlardır.

Bunlar en kesin olan ayarlardır. Eğer sorun halen daha devam ederse buraya yazın.
Olmadı olmadı olmadı... Yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, zaten Push To Talk seçeneğinde ses gitmiyor diğer seçeneklerde gidiyor ama arkadan ses geldiği için arkadaşlar rahatsız oluyor. İşletim sistemim bu arada Windows 8.1.

Olmadı olmadı olmadı... Yine olmadı.

Merhaba sorununu çözmeye geldim aynı sorun bende de oluyordu biraz kurcaladım ve oldu. İlk olarak oyununun kısayoluna sağ tıklayıp özellikler demen gerekli sonra yukarıdan uyumluluğa girmelisin ardından Bu programı yönetici olarak çalıştır diye bir seçenek var o seçenek seçili durumdaysa tiki kaldır ve uygula deyip çık.

Sonrası ise
Team speak, Soundpad, Discord herhangi biri ( TS üzerinden anlatayım)
Team speak e sağ tıkla ardından özellikler de ve uyumluluk bölümüne gir ama bu sefer yöneti olarak çalıştır seçeneğine tik at bu işlem kesin olarak çözücektir.

İşlem şu işe yariyor oyunu alta alıp TS'yi üstte tutuyor ve bas konuşta iken arka plandakini öne getiriyor. Bir duanızı alırım iyi günler dilerim.

Yönetici olarak çalıştırı aktifleştirdim, sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Aynı sorun bende de var. Yalnız TeamSpeak sağ tıklıyorum yönetici olarak çalıştır ibaresi yok. Özelliklere tıklıyorum yine yok. Daha doğrusu dosya konumunu aç dediğimde bile kısayolun olduğu yere götürüyor beni. Bizzat kurulum dosyasını kendim baktım program files içerisinde hiçbir yerde yok. Ne kanser bir yazılım ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı