Elektronik Team T-Force Siren ARGB 240mm 1899 TL

Lexe the
Hayır, overclock yapmayı biliyor olabilirler ama ne olduğunu bilmeden yapıyorlar. RAM ve zamanlamaların çalışma prensibini bilmiyorlar. Sen neye göre onlar doğru söylüyor diyorsun onu anlamadım.

Kardeşim kendin demiyor musun A620'ye 7800x3D bile takarız diye?

Bunu bilerek yapmadım alıntılarken oldu.
Aynen kanka o yüzden dünyada top 1 deyim. Prensibi bilmiyorum ama Hydra’nın developmentıne yardım ediyorum :D En bilgili sensin.

Profesyonel OC gruplarına üye olan ve hayatının çoğunu buna adayan adam bilmiyor, sen biliyorsun. :D kanıtlarını bekliyoruz tuning ile alakalı.

O adam benden daha iyi OC biliyor olabilir, buna hiç sözüm yok. Ama teorik bilgisi yok, hangi zamanlama neye yarar, neden önemlidir bunları bilmiyor. Deneme yanılma yöntemleri ile defalarca OC pratiği yapmışsa ona göre konuşuyor olabilir.

İlla ukala mı olmak gerekiyor cevap vermek için anlamıyorum. Karşındaki kişinin neye sahip olduğu bilmeden ukalaca yorum yapıyorsun. Elimde şu anda aktif 3 tane DDR5 ve 2 tane DDR4 sistem var ve hepsini limitlerinde calıstırmayı deniyorum. Sende ne var sadece laf atan ağzın mı?

O adam benden daha iyi OC biliyor olabilir, buna hiç sözüm yok. Ama teorik bilgisi yok, hangi zamanlama neye yarar, neden önemlidir bunları bilmiyor. Deneme yanılma yöntemleri ile defalarca OC pratiği yapmışsa ona göre konuşuyor olabilir.
:DDDDDDD

Çoğu DDR kuralı DDR5’te geçerli değil bu arada.

Dünya top 1 değil, direkt dünya birincisi de olsan bu mesajı yazıyorsan bilmiyorsun.
Tamam kanka i3 3130 sisteminle başarılar. :D

Ayrıca eve geçtiğimde sana timings ve performance gain chart atacağım. O zaman da cevap bekleyeceğim senden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğin şey google a yazıp ilk okuduğun şeyi doğru bulmak oluyor :D
İlk okuduğum şey falan değil, ben gelip bu konular üzerine detaylı araştırma yapmış, güvenilir kaynaklardan makaleler okumuş bir insanım ve bildiğim teorik bilgiyi paylaşıyorum. Sen gelip sırf bunu yaptığım için bana hakaret ediyorsun. Doğru mu bu yaptığın?

Bu en basit bir örnek. Daha detaylısını da atacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk okuduğum şey falan değil, ben gelip bu konular üzerine detaylı araştırma yapmış, güvenilir kaynaklardan makaleler okumuş bir insanım ve bildiğim teorik bilgiyi paylaşıyorum. Sen gelip sırf bunu yaptığım için bana hakaret ediyorsun. Doğru mu bu yaptığın?
Aynen qnq.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı