Teamfight Tactics grafik bozulması

Katılım
22 Kasım 2016
Mesajlar
1.180
Çözümler
4
Oyunu düne kadar sıkıntısız oynuyordum. Bugün ekranda böyle grafik bozulmaları var. Bazen çizgiler çıkıyor. Bunlar saniyelik oluyor. Düzeliyor, bir dakika sonra daha değişik tuhaf grafikte bozulmalar oluyor. Şimşek çakar gibi oluyor, titreme oluyor. Başka hiçbir oyunda olmuyor. LoL'de sorun yok. Ekran kartı sürücüsü sorun olmadığı zamanki sürücü, oyunu sildim tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.
 
Son düzenleme:
Oyunu düne kadar sıkıntısız oynuyordum. Bugün ekranda böyle grafik bozulmaları var. Bazen çizgiler çıkıyor. Bunlar saniyelik oluyor. Düzeliyor, bir dakika sonra daha değişik tuhaf grafikte bozulmalar oluyor. Başka hiçbir oyunda olmuyor. LoL'de sorun yok. Ekran kartı sürücüsü sorun olmadığı zamanki sürücü, oyunu sildim tekrar yükledim ama değişen bir şey olmadı.

Video şeklinde yakalayabilirsen daha anlaşılır olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı