M Mehmethan213 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 140 2 Nisan 2021 #1 TS'te sunucuya girmeyi denediğimde "Failed to connect to server", bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Tarih ve saat güncel. Sürüm eski. DNS ayarları 8.8.8.8 ve 8.8.4.4.
TS'te sunucuya girmeyi denediğimde "Failed to connect to server", bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Tarih ve saat güncel. Sürüm eski. DNS ayarları 8.8.8.8 ve 8.8.4.4.
KS KS M Mehmethan213 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 140 2 Nisan 2021 #11 poyraz_42 dedi: O zaman sunucuda sorun var yani başka aklıma bir şey gelmiyor eğer biliyorsan başka bir sunucuya giriş yapıp dene eğer girebiliyorsan sunucuda sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Başka sunuculara girebiliyorum sıkıntı burada oluyor ama benden başka herkes girebiliyor buraya. Artı 0 Eksi
poyraz_42 dedi: O zaman sunucuda sorun var yani başka aklıma bir şey gelmiyor eğer biliyorsan başka bir sunucuya giriş yapıp dene eğer girebiliyorsan sunucuda sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Başka sunuculara girebiliyorum sıkıntı burada oluyor ama benden başka herkes girebiliyor buraya.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 2 Nisan 2021 #12 Nick değiştir IP ban atmışlarsa belki onu sorabilirsin. Artı 0 Eksi