TeamSpeak ve Skype ile seste bozulma sorunu

fusa123

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle laptop sistemimi sıfırladım ve recory ile sistemimi fabrika ayarlarına geri döndürdüm, yaşadığım problemi önceden yaşamıyordum ama ne olduysa bu sıfırlama işleminden sonra oldu.

Problemim şu,

Herhangibir oyunda oyun oynarken seste hiçbir sorun yok, Youtube şarkı dinlerken bile oynayabiliyorum oyunumu(league of legends) ama gelelim Teamspeak 3, Skyp, Curse gibi programları arka planda açtığım zaman oyunun seslerinde bir sapıtma oluyor ve sanki oyunun sesi aşırı baslıymış gibi geliyor. Arkada çalışan programı kapattığım zaman sorun düzeliyor. Bu hatamı hiçbir yerde çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz. Ses kartı bozuk olsaydı eğer, konuşma programlarını açmadan da sıkıntı çıkarmaz mıydı ? Neden bu programları açılınca sesler sapıtıyor. Fikri olan var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada bi ihtimal aklıma geliyor (güncelleştirme). İnternetten ne kadar sorun giderici setuplar indirsem de bir türlü güncelleştirmeyi denetleyemiyorum, güncelleştirmeyi denetlerken 1 saat geçiyor hala bir sonuca varamıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı