Discord kapandığı için herkes başka sesli uygulamalar yüklüyorlar. Çoğunlukla Skype veya TeamSpeak. Herkes yükleyip giriş yaptığı için yoğunluk oluşup yavaşladığı için olabilir. Yarın veya bir kaç saat sonra tekrar deneyin olur belki.Discord kapatıldığı için TeamSpeak kurmak istedim. Kurdum ama hesap açamıyorum. Create account kısmı bu şekilde kalıyor. Yoğunlukla falan mı alakalı yoksa.
TeamSpeak sıkıntılı mı?
Eki Görüntüle 2325571
Aaa Technopat'ta yasaklanmış.
Olmadı taklacı güvercin yada dumanla haberleşme kullanacağız.Discord kapandığı için herkes başka sesli uygulamalar yüklüyorlar. Çoğunlukla Skype veya TeamSpeak. Herkes yükleyip giriş yaptığı için yoğunluk oluşup yavaşladığı için olabilir. Yarın veya bir kaç saat sonra tekrar deneyin olur belki.
Hocam Nerimity diye bir site buldum 1080p60FPS yayın acıp gif banner ve gif profil fotoğrafı koyabiliyoruz ve ücretsizmiş. İsteyen kullanabilir. Olmazsa bende deneyeceğimAaa Technopat'ta yasaklanmış.Dediğim gibi yoğunluktan dolayıdır muhtemelen
Olmadı taklacı güvercin yada dumanla haberleşme kullanacağız.
Ben zaten onu kullanıyorum. Tek sıkıntısı ses kesiliyor küfür, hakaret edince.Hocam Nerimity diye bir site buldum 1080p60FPS yayın acıp gif banner ve gif profil fotoğrafı koyabiliyoruz ve ücretsizmiş. İsteyen kullanabilir. Olmazsa bende deneyeceğim
O nasıl oluyor? Yapay zeka desteği falan mı?Ben zaten onu kullanıyorum. Tek sıkıntısı ses kesiliyor küfür, hakaret edince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.