TeamViewer'da ID ve şifre sürekli aynı kalır mı?

TeamViewer'da ID ve şifre program açılsa da kapansa da sürekli aynı kalır mı?

Parola değişiyor ama eklediğin cihazlar veya sabit bir parola seçersen sıkıntı yaşamazsın.

TeamViewer'da ID ve şifre program açılsa da kapansa da sürekli aynı kalır mı?
Ben şöyle söyleyeyim, (size de öneririm, Android için de vardır araştırabilirsiniz) telefonumdan iki uygulama kurdum biri Wake-On-Lan (cihazım iPhone) uzaktan açıp kapatmaya yarıyor ip yoluyla, diğeri de TeamViewer. Gerçekten çok pratik bir şekilde iki uygulama ile Bilgisayarımı uzaktan kontrol edebiliyorum. Sizin sorunuza gelecek olursak, evet aynı kalır. ID aynı kalır ama şöyle bir şey var eğer hiç şifre kullanmak istemiyorsanız, ID’niz > üç nokta > Tek Seferlik Erişim özelliğini etkinleştire basın. Artık sizden şifre istemeyecektir, Tek Kullanımlık Parola da sıfırlanacaktır. Ama tabii sabit bir şifre de tercih edebilirsin. Ve benim ayriyeten ayar tavsiyem şu yolu izleyin Gözetimsiz erişim > TeamViewer’ı Windows ile birlikte başlatı seçin > … için kolay erişim sağlandıyı seçin. Bu ayarlar size kolaylık sağlayacak, rica ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_2982.jpeg
    IMG_2982.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 422
Ben şöyle söyleyeyim, (size de öneririm, Android için de vardır araştırabilirsiniz) telefonumdan iki uygulama kurdum biri Wake-On-Lan (cihazım iPhone) uzaktan açıp kapatmaya yarıyor IP yoluyla, diğeri de TeamViewer. Gerçekten çok pratik bir şekilde iki uygulama ile bilgisayarımı uzaktan kontrol edebiliyorum. Sizin sorunuza gelecek olursak, evet aynı kalır. ID aynı kalır ama şöyle bir şey var eğer hiç şifre kullanmak istemiyorsanız, ID'niz > üç nokta > Tek Seferlik Erişim özelliğini etkinleştire basın. Artık sizden şifre istemeyecektir, Tek Kullanımlık Parola da sıfırlanacaktır. Ama tabii sabit bir şifre de tercih edebilirsin. Ve benim ayrıyeten ayar tavsiyem şu yolu izleyin Gözetimsiz erişim > TeamViewer'ı Windows ile birlikte başlatı seçin > … için kolay erişim sağlandıyı seçin. Bu ayarlar size kolaylık sağlayacak, rica ederim.

Hocam WOL nasıl yaptınız?

Wake On Lan uygulamasını mı? Onu diyorsan şöyle yaptım, uygulamaya giriş yapıyorsun > artıya tıklıyorsun > pcnin IP’sini ve MAC adresini giriyorsun bu kadar. Bilgisayarın IP’si ve MAC adresini bilmiyorsan CMD ile öğrenebilirsin. Cmdyi de internet bakarak nasıl öğreniceğini bulabilirsin.

İsterseniz yardım edebilirim? Ama nerden nasıl edeceğim bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı