Teamviwer üzerinden zararlı yazılım yüklenebilir mi?

PRAY3OY

Centipat
Merhabalar arkadaslar bir arkdas diyelim.
TeamViewer uzerinden laptopuma baglandi acaba ben bilmeden herhangi zararli bir yazilim yuklemis olabilir mi?
Ayriyeten klavyem almanca olmus onu nasil degistirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Varsayalım ki yapsa ben bunu ekran üzerinden görebilir miyim yaptığı işlemleri yoksa benden gizli bir şekilde yapabilir mi?
Sizden gelecek olan tum inputlari kapatma yetkisine sahip. Goz gore gore yapabilir bunu ve siz sadece izleyebilirsiniz. Supheli bir durum oldugunda direkt bilgisayari kapatin. Teamviewer'da dosya gonderme gibi ozelliklerde var. Herhangi viruslu bir dosyayi actigi zaman geri donusu zor olabilir.

Sizden gelecek olan tum inputlari kapatma yetkisine sahip. Goz gore gore yapabilir bunu ve siz sadece izleyebilirsiniz. Supheli bir durum oldugunda direkt bilgisayari kapatin. TeamViewer'da dosya gonderme gibi ozelliklerde var. Herhangi viruslu bir dosyayi actigi zaman geri donusu zor olabilir.

Anlaşıldı Windows ile taradım herhangi bir şey çıkmadı çevrimdışı da tarattım bir şey çıkmadı umarım bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı